Om Socialraadgiverjob

Dansk Socialrådgiverforening har siden 2002 drevet jobportalen Socialraadgiverjob. Her finder du masser af relevante jobannoncer for dig, som arbejder med socialrådgivning. Dansk Socialrådgiverforening har siden 2002 drevet jobportalen Socialraadgiverjob. Her finder du masser af relevante jobannoncer for dig, som arbejder med socialrådgivning. Jobportalen indeholder stillingsopslag inden for en bred vifte af de faggrupper, som socialrådgivningen spænder over.

På Socialraadgiverjob kan du selv søge efter relevante job, oprette en personlig jobagent og i øvrigt holde dig orienteret om nyheder fra socialrådgivningen.

Lad en jobagent finde drømmejobbet til dig
En jobagent på Socialraadgiverjob holder øje med alle nye job opslået på jobportalen og sender dig e-mails, når der kommer nye jobmuligheder, der matcher lige præcis dine interesser og kompetencer. På den måde er du hele tiden ajour med jobmarkedet. Du skal være opmærksom på, at når du opretter en Jobagent på Socialraadgiverjob, accepterer du samtidig at Dansk Socialrådgiverforening sender dig e-mails om f.eks. medlemskab, job, løn, pension, muligheder for kompetenceløft m.m.
Klik her – og besøg socialraadgiverjob

Vil du annoncere?
På socialraadgiverjob.dk får du de bedste kandidater inden for socialområdet. Vil du vide mere om Socialraadgiverjob og dine muligheder for jobannoncering på jobportalen?
Så klik her - læs mere om dine muligheder for jobannoncering på socialraadgiverjob


Tilbage