OM HKStatjob.dk - Job i staten

Besøg HKStatjob og søg job i staten HKStatjob.dk er HK Stats online jobdatabase henvendt til dem, der søger job i staten, hvad enten det er administrative medarbejdere, laboratoriefunktionærer, it-medarbejdere eller andre med en uddannelse eller kompetencer målrettet ansættelse i en statslig funktion.

Søger du nyt job i staten?
Leder du efter et job inden for staten, så er HKStatjob.dk det rette sted, for her kan du søge blandt en bred vifte af stillinger alle rettet mod dem, der ønsker et job i en statsfunktion. Her kan du finde job som kontorfunktionær, laborant, it-medarbejder, administrativ medarbejder, sagsbehandler eller andre spændende stillinger rettet mod dig, der har uddannelse eller kompetencer målrettet et job inden for staten.

Opret en jobagent, og få tilsendt stillinger der passer til netop dine karriereønsker. Du opstiller nogle kriterier, og så sender HKStatjob dig en e-mail med et link til de fundne jobannoncer. For at du kan drage nytte af denne funktion, er det nødvendigt, at du registrerer dig som bruger med password samt din e-mailadresse.
Klik her – og besøg hkstatjob

Vil du annoncere?
På hkstatjob.dk finder du som annoncør altid de bedste kandidater inden for dem, der søger job i staten, hvad enten det er administrative medarbejdere, laboratoriefunktionærer, it-medarbejdere eller andre med en uddannelse eller kompetencer målrettet ansættelse i en statslig funktion. Så vil du vide mere om hkstatjob og dine muligheder for jobannoncering?.
Så klik her - og læs mere om dine annonceringsmuligheder på hkstatjob.dk


Tilbage