Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1 udviklingsskabende medarbejder til STU Syddjurs

Syddjurs Kommune

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
09-09-2019
Kontakt
Syddjurs Kommune
Lerbakken 1, Følle
8410
Rønde
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75482017
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

STU Syddjurs er organiseret under Center for unge, uddannelse og Job. Vi er et ungdomsuddannelsestilbud til unge med særlige behov. Målgruppen kan, grundet deres særlige behov, ikke deltage i anden ungdomsuddannelse. De unge er mellem 17 og 25 år og har udfordring relateret til ASF, ADHD, kognitive lav funktion m.m.
 
Formål med et ophold på STU Syddjurs er, at de unge opnår personlige, sociale og faglige kompetencer, der sætter dem i stand til at leve et så selvstændigt og aktivt voksenliv som muligt.

Indholdet er almendannende undervisning samt undervisning i at bo, faglig udvikling, arbejde/beskæftigelse og vigtigst af alt: udvikling af sociale og personlige kompetencer.
Undervisningen, de socialpædagogiske aktiviteter og praktikken er bygget op omkring disse emneområder.
 
For nærmere om STU Syddjurs henvises til www.stu-syddjurs.dk/
 
Vi søger en medarbejder, som kan varetage de socialpædagogiske funktioner, samt forestå undervisning og aktiviteter for eleverne.

Det er på forhånd defineret, at du skal indtræde på vores Medielinje. Her foregår der forskellige IT aktiviteter med eleverne i et roligt felt. Der er fokus på, via mediearbejde, at udvikle evnen til at gå på arbejde i fremtiden. Der trænes med produktion af mindre Medie-produkter og artikler af forskellig slags. På nuværende tidspunkt arbejdes der bl.a. med billed- og videooptagelse, redigering samt opgaver indenfor skilte, tøjtryk og print produktion. Programmæssigt arbejdes der med bl.a. Photoshop og Pineacle. Det ligger implicit i stillingen, at du har gode IT færdigheder uden at du er superbruger i alt, samt at du har lyst til at tilegne dig nye færdigheder indenfor det mediemæssige felt.

Det er derfor en forventning, at du har evner og viden indenfor disse områder, samt gerne kan tilføre os ny viden og færdigheder i arbejdet med anvendelig IT på elevernes niveau. Eleverne er på mange forskellige niveauer. Derfor skal du kunne arbejde med IT på en måde hvor vi udvikler elevernes evne til at træne beskæftigelse og den identitet der ligger i at gå på arbejde.

Der er stor mulighed for tilpasninger af opgaverne, men stadig under overskriften ”Medie arbejde”.

Vi forventer at du kommer med ideer og forslag til hvordan man kunne træne bestemte færdigheder med særligt udvalgte produkter, samt samarbejde med andre værksteder/linjer og virksomheder. Ligeledes forventer vi, at du samtidig med det mediemæssige arbejde, evner at arbejde pædagogisk og udviklende under hensyntagen til mange handleplaner og særlige behov på samme tid. Samtidig med at du forventes en rolle på vores medielinje, har vi ønske om at du kan supplere vores Mad og sundhedslinje, hvilket danner et billede af en bred medarbejder profil stående på en solid pædagogisk faglighed.
 
Vi forventer af vores nye kollega:

 
At du har en pædagogisk uddannelse
At du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
At du har en god pædagogisk faglighed og kan anvende den refleksivt i dagligdagen
At du kan tage del i skriftlig dokumentation og evaluering
At du besidder engagement, fleksibilitet og humor
At du har en anerkendende tilgang til elever og kolleger
At du har kendskab til unge med særlige behov, meget gerne målgruppen.
At du kan arbejde i et dynamisk miljø og er omstillingsparat
At du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan arbejde udviklingsorienteret
At du har lyst til at arbejde med medier og IT på en pædagogisk måde
 
Det er en fordel:
 
At du har anden erfaring med arbejdsmarkedet end pædagogisk arbejde.
At du har erfaring fra specialområdet med unge og voksne
At du har erfaring i at implementere målgruppen på arbejdsmarkedet
At du har arbejdet med KRAP og gerne uddannelse indenfor
At du har erfaring med aldersgruppen 17-25 år
  
Vi tilbyder:
 
En spændende og meget engageret personalegruppe, der tænker positivt, kreativt og udviklingsorienteret i alle henseender.
En helt særlig arbejdsplads med meget stor arbejdsglæde og trivsel.
Muligheder for, i stor udstrækning, at være med til at tilrettelægge indholdet i hverdagen.
Mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af STU-Syddjurs nu og i fremtiden.
 
Undervisningen følger skolernes ferieplan, hvorfor arbejdstiden, 37 t/uge, primært fordeles over 42 uger i alm. dagtid, således er den faktiske ugentlige arbejdstid på ca. 41 timer.

Pga. klubtilbud er der hver torsdag mødetid 13:00-19:30.
 
Stillingen vil være til besættelse hurtigst muligt.
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med SL
 
Der afholdes informationsaften på STU Syddjurs onsdag den 18. september kl. 19.00-21.00, på Lerbakken 1, Følle, 8410 Rønde
 
Det anbefales kraftigt at deltage i denne, da arbejdet og arbejdspladsen skiller sig ud. Der vil på aftenen blive forklaret om STU, om det mediemæssige indhold og forventninger, arbejdet og fagene, samt arbejdspladsens virke og miljø.

Tilmelding til informationsaften på mail trgj@syddjurs.dk.
   
Kontakt: Afdelingsleder Troels Jensen, tlf. 23 62 55 17
 
Ansøgningsfrist: mandag den 23. september kl. 12.00
 
Der forventes at være ansættelsessamtaler torsdag den 26. september  2019
 
”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
 
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 

Ansøg nu
Kontakt
Syddjurs Kommune
Lerbakken 1, Følle
8410
Rønde
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75482017
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed