Gem annonce

2 studie- og karrierevejledere søges til Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm

Studievalg Danmark - København N

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-01-2021
Studievalg Danmark - København N
Valhalsgade 5
2200
København N
Tlf
33332081
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81546111
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Har du lyst og kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af videregående uddannelse og efterfølgende beskæftigelse? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og har opgaver, der løses i fællesskab med andre? Så læs mere om jobbet som studie- og karrierevejleder hos Studievalg Danmark.
Stillingerne er ny-normeringer, idet Studievalg pr 1. januar 2021 også skal vejlede om erhvervsuddannelser
.

Studievalg Danmarks kerneopgave Studievalg Danmark laver studie- og karrierevejledning om valg af videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og efterfølgende beskæftigelse. Hovedfokus er vejledning på ungdomsuddannelser, men vi vejleder også unge og voksne uden for ungdomsuddannelserne.

Om jobbet Som vores nye studie- og karrierevejleder bliver du tilknyttet en række ungdomsuddannelser, hvor du i samarbejde med skolerne skal vejlede alle elever efter en aftalt plan. Vejledningen foregår kollektivt, gruppevis og individuelt.

Vejledningsaktiviteterne vil foregå på ungdomsuddanneler i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Du skal endvidere deltage i den individuelle vejledning i centeret og på vores satellitter rundt om i regionen samt deltage i udvikling af vejledningen.

Vi tilbyder et levende og fleksibelt arbejdsmiljø i et team, som ud over dig, består af en centerleder og 20 studie- og karrierevejledere. Der er flest dage, hvor du er ude på ungdomsuddannelser alene og dage, hvor arbejdet foregår fra centret på Nørrebro. Du skal være forberedt på mange skift og meget kontakt til mange forskellige samarbejdspartenere i løbet af en dag og i løbet af en uge.

Om dig Vi søger en ny medarbejder, der:
har erfaring med vejledning af unge og gerne kendskab til Studievalgs vejledning
har erfaring med kollektiv, gruppevis og individuel vejledning
har bred indsigt i ungdomsuddannelser samt erhvervs-, erhvervsakademi-, professionsbachelor- og universitetsuddannelser, arbejdsmarkedet og efter- og videreuddannelser på videregående niveau
har en hel eller dele af en diplom- eller masteruddannelse i uddannelses- og erhvervsvejledning eller en videregående uddannelse inden for vejledningsteori- og metode
kan samarbejde og koordinere med både vejledere på skolen, pedel, rektor og lærerne på de tilknyttede ungdomsuddannelser
har didaktisk interesse eller teknisk flair for virtuel vejledning

Som person er det vigtigt, at du: er omstillingsparat, så du befinder dig lige godt med at være solist, holdspiller og samarbejdspartner og klar til mange sceneskift i løbet af en arbejdsuge
selvstændigt kan planlægge, koordinere og afvikle opgaver og kan bevare roen også når det brænder på
er indstillet på vekslende arbejdstider og en del transport i forbindelse med vejledning på ungdomsuddannelserne. Kan du råde over bil til arbejdskørsel kan det være en fordel for dig, men det er ikke en betingelse for at blive ansat


Praktiske oplysninger Du ansættes i Studievalg Danmark som studie- og karrierevejleder på baggrund af din erfaring og uddannelsesbaggrund efter gældende overenskomst i staten.

Begge stillinger er på fuld tid (37 timer om ugen i gennemsnit).
Ansættelse 1. april 2021.

Du kan læse mere om Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm på www.studievalg.dk

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til centerleder Torben Theilgaard på telefon (3333 2081) eller mail (toth@studievalg.dk) eller souschef og studie- og karrierevejleder Kit Kjeldsholm Rasmussen på telefon (3333 2073) eller mail (kkr@studievalg.dk).

Send din ansøgning og eksamenspapirer elektronisk, hvis du vil i betragtning til stillingen. Ansøgningsfristen er søndag 31. januar 2021 kl 23.59.

Ansættelsessamtaler bliver holdt tirsdag den 9. februar 2021.

Studievalg Danmark skeler ved ansættelse hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Studievalg Danmark - København N
Valhalsgade 5
2200
København N
Tlf
33332081
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81546111
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce