Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

4 BØRN OG UNGE-CHEFER

Aarhus Kommune, Børn og Unge

Aarhus, Østjylland

Indrykket
07-11-2018
Kontakt
Aarhus Kommune, Børn og Unge
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67572845
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

En af Danmarks største forvaltninger søger 4 Børn- og Unge-chefer med reference til Børn og Unges nye direktør. Børn og Unge-cheferne skal være indsigtsfulde og kompetente ledere, som kan indgå i en ny, stærk topledelse.

Cheferne skal have lyst til og forudsætninger for at skabe samarbejde og resultater på 0-18 års-området og herunder sikre, at alle børn og unge i Aarhus Kommune får de bedste betingelser for at udvikle sig og udfolde deres potentialer.

 

Centrale opgaver

 

Aarhus Kommune har høje ambitioner for arbejdet med børn og unge, og med budgetvedtagelsen for 2019 er det besluttet at styrke sammenhængskraften og resultatskabelsen på 0-18 års-området. Det sker ved implementering af en ny organisering og en ny ledelses- og samarbejdsmodel, der knytter den strategiske ledelse og kommunens skoler, dag- og fritids- og ungdomstilbud (FU-tilbud) tættere sammen.

 

Børn og Unge-cheferne får hver ledelsesansvaret for alle dagtilbud, skoler og FU-tilbud i et af 5 distrikter. Hertil kommer ansvaret for ledelsen af et af de faglige netværk for henholdsvis dagtilbud, skoler, fritidspædagogik (SFO og FU-tilbud), specialtilbud og sårbare og udsatte børn og unge samt ad hoc netværk på tværs af de 5 distrikter. Børn og Unge-cheferne skifter distrikt hvert femte år, hvilket medfører, at de får andre skoler samt dag- og fritidstilbud i reference.

 

Den nye organisering fordrer et tæt samarbejde mellem alle medarbejdere og ledere i dagtilbud, skoler og FU-tilbud og i forvaltningen, der skal indgå i tydelige og forpligtende samarbejder og opleve, at de har et fælles ansvar for opgaverne.

 

Børn og Unge-cheferne skal engageret og målrettet implementere Børn og Unges nye organisationsstruktur og samarbejdsmodel samt udvikle Børn og Unges ledelseskultur og skabe sammenhæng både i egne distrikter og på tværs af distrikter og fagligheder.

 

Personerne

 

Børn og Unge-cheferne skal komplementere hinanden og tilsammen danne en ledelsesmæssig og faglig helhed, der rækker på tværs af både distrikter og fagområder. Udover en solid ledelsesmæssig ballast og erfaring med 0-18 års-området, skal cheferne gerne have fagspecifik viden, indsigt og erfaring, som matcher de 5 faglige netværk, dvs. dagtilbud, skoler, fritidspædagogik (SFO og FU-tilbud), special-tilbud og sårbare og udsatte børn og unge.

 

Børn og Unge-cheferne skal være dynamiske og visionære og kunne bane nye veje i en organisation med høje ambitioner. De 4 nye chefer skal være driftssikre, dygtige og kompetente ledere, der kan dokumentere erfaring og resultatskabelse på børne- og ungeområdet fra andre ambitiøse organisationer. De skal have solid indsigt i og forståelse for, hvordan et stort og komplekst velfærdsområde drives.

 

Børn og Unge-cheferne skal have styrke og gennemslagskraft til at gå forrest og skabe følgeskab både i den daglige ledelse og i udviklingsprocesser. De nye chefer skal have integritet og mod til at være åbne om udfordringer, og turde søge støtte i chefgruppen, ligesom de skal kunne navigere i usikkerhed, overvinde forhindringer og finde roen igen, når støvet lægger sig.

 

Læs mere om stillingen og kommunen på www.aarhus.dk eller www.muusmann.com. Her kan stillings- og personprofilen ses.

Tiltrædelse: 1. februar 2019.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 25. november 2018

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Kontakt gerne direktør for Børn og Unge, Martin Østergaard Christensen, tlf. 93 52 00 08, forvaltningschef Helle Bach Lauridsen, tlf. 41 87 29 20, eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.

 

Aarhus Kommune, Børn og Unge tager hver dag hånd om ca. 65.000 børn i dagtilbud, skoler, fritidstilbud specialskoler samt sundheds- og tandplejen, og har et volumen svarende til Danmarks 6. største kommune. Børn og Unge er en enhedsforvaltning med ca. 14.000 medarbejdere (ca. 10.000 fuldtidsstillinger) fordelt på ca. 650 arbejdspladser og med et budget på omkring 5,5 mia. kr.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune, Børn og Unge
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67572845
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed