Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, søger studentermedhjælper til vores indkøbsafdeling

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74764009
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om jobbet
Du har lyst til praktisk arbejde med udbudsreglerne. Dit arbejdsområde vil være rutineprægede opgaver i relation til EU-udbud, licitationer, tilbudsindhentninger samt øvrige forefaldende opgaver i en indkøbsafdeling.
Arbejdet vil primært bestå i at assistere vores udbudsansvarlige indkøbere med informationsindsamling, talbehandling, registrering, journalisering og analysearbejde i forbindelse med EU-udbud samt mindre indkøbsopgaver.

Din profil:
Du er stud.HA-jur., stud.jur. eller under anden relevant uddannelse. Du forventer at afslutte kandidatgrad inden for to til tre år.
Du er ambitiøs, engageret og indstillet på en krævende hverdag med mange bolde i luften. Endvidere forventer vi, at du behersker dansk (og gerne engelsk) på højt niveau, samt at du er lidt af en haj til excel.

Derfor skal du vælge os:
Muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvor dagene sjældent ligner hinanden.
Vi forventer, at du kan arbejde ca. 10 timer om ugen med gensidig fleksibilitet tilrettelagt således, at det vil kunne kombineres med dit studie. Eksempelvis på to af ugens dage

Om os
Indkøbsafdelingen har fire medarbejdere. Organisatorisk hører vi hjemme i Økonomi og Indkøb under Fællesadministrationen. Vi har til huse i Teknik og Miljøs nye kontordomicil på Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand. Vi supporterer Teknik og Miljøs fem forvaltninger: Fællesadministrationen, Mobilitet Anlæg og Drift, AffaldVarme Aarhus, Arealudvikling og Almene Boliger samt Plan Byggeri og Miljø. Afdelingen er præget af en uformel omgangstone.

Læs mere på https://aarhus.dk/om-kommunen/teknik-og-miljoe/

Jobbets studierelevans
Stillingen vil bibringe praktiske erfaringer med udbudslovgivningen, herunder bl.a. indsigt i hvordan udbud af forskellige typer af varer/tjenesteydelser/bygge- og anlægsopgaver i praksis gennemføres.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Ugentligt timetal: 10
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Frands Vidstein Petersen på telefon 29209193.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 26. august 2019


 
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74764009
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed