Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Årsvikar i matematik og natur/teknik i skoleåret 2018-2019

Ferritslev Friskole

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Ferritslev Friskole
Lundsbjergvej 42
5863
Ferritslev Fyn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
LJA-65474270
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Med tiltrædelse nu og her søger Ferritslev Friskole en lærer årsvikar til matematik, naturfag, historie og valgfag i skoleåret 2018-2019.

Ferritslev Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole og vi tror på, at dette skolesyn er eviggyldigt, hvorfor dette skolesyn stadig er fundamentet i vores skole.  Skolen startede i 1859, hvor en samling familier gik sammen om at oprette en friskole i Ferritslev. Ferritslev Friskole er derfor blandt de ældste friskoler i landet med masser af traditioner og gode skolefortællinger.  Vi ønsker at skabe en rød tråd gennem barnets liv og dagligdag, hvorfor vi også har børnehave, SFO samt en Børnehøjskole (musikskole).  Ca. 210 børn og unge samt 26 medarbejdere har deres daglige gang på Ferritslev Friskole, heriblandt ca. 30 børn i vores børnehave, Børnehuset Fuglereden. 

Vi tilbyder en skole, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd, håndens og åndens arbejde er ligeværdige, fællesskabet skabes gennem aktiviteter på tværs af årgangene, nærhed, åbenhed og glæde er naturlige ingredienser i vores hverdag, forældresamarbejdet er præget af en meget positiv og engageret forældrekreds. 

Vi tilbyder en stilling på ca. 70%. Du tilbyder undervisningskompetencer i den naturvidenskabelige fagrække, og har som minimum linjefag i matematik. Du har kompetence og lyst til at undervise i naturfag, historie og valgfag. Du ser dig selv på mellemtrinet og i udskolingen i matematik og naturfag. Du brænder for dine fag, er passioneret og opmærksom på elevernes styrker. Ferritslev Friskoles personalegruppe er alle engagerede i skolens dagligdag og værdigrundlag, og vi forventer at du også er villig til at investere tid og kræfter i dette. Vi forventer at du bidrager positivt i samarbejdet med kolleger og forældre om børnenes og de unges uddannelse og dannelse.   

Ansøgning og eventuelle bilag sendes til gs.elbaek@gmail.com. Skriv Ansøgning årsvikar i emnefeltet. 

Stillingen forventes besat inden 24. september 2018. Man vil løbende blive kaldt til samtale. 

Yderligere oplysninger om skolen eller stillingen kan fås ved henvendelse til skolens konstituerede leder Gitte Stenum på telefon 26 83 11 91. Vi forventer, at du gerne vil høre mere om skolen, inden du søger stillingen. Skolens hjemmeside er www.ferfri.dk   

 Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

 

Ansøg nu
Kontakt
Ferritslev Friskole
Lundsbjergvej 42
5863
Ferritslev Fyn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
LJA-65474270
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed