Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC fuldmægtig til CBS Business (barselsvikariat)

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74377790
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en engageret og dygtig AC-fuldmægtig, der brænder for at levere løsninger af høj kvalitet. Du kommer til at arbejde med opgaver som støtter op om afdelingens hovedområder: alumnerelationer, partnerskaber med erhvervslivet og karriereservices til studerende. Vi arbejder projektorienteret og du vil få en bred samarbejdsflade i afdelingen, hvor du dels skal kunne fordybe dig i detaljen og se det større billede og tænke på tværs.

Du kommer til at arbejde med en række forskellige opgaver relateret primært til alumneområdet, eksempelvis analyse og vedligeholdelse af data, så vi hele tiden bliver klogere på vores brugere, samarbejdspartnere og vores services. Du vil også arbejde med driften af vores alumnedatabase og deltage i projekter, der kræver, at du sikrer kvalitet og fremdrift. Herudover vil der løbende være opgaver, som kræver dit skarpe øje for kommunikation og sans for planlægning og overblik fx i forbindelse med arrangementer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har analytiske evner og en god forståelse for tal
  • Har let ved at sætte dig ind i nye områder og komplekse problemstillinger
  • Har kendskab og lyst til at arbejde projektorienteret
  • Er struktureret, pligtopfyldende og har sans for detaljen
  • Har en positiv tilgang og er samarbejdsorienteret
  • Er service-minded og trives i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften
  • Er god til skriftlig kommunikation
  • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse. Du er muligvis nyuddannet.

Om os
Du kommer til at arbejde i et topengageret team med 18 medarbejdere og en håndfuld dedikerede studentermedhjælpere. Du får engagerede kolleger med forskellige fagligheder, som sætter pris på sparring, og som ønsker at gøre en forskel for CBS.

CBS Business bygger bro mellem CBS og det omgivende samfund. Vi forbinder CBS brede portefølje af uddannelse og forskning med samfundet på tre særlige fokusområder: alumner, karriereservices og partnerskaber.

Vi udvikler langsigtede partnerskaber, vi netværker strategisk, vi styrker relationen til vores alumne-netværk, vi leverer effektiv og innovativ karriererådgivning til vores studerende og vi afholder relevante arrangementer.

CBS er en røgfri arbejdsplads med gratis parkering, placeret centralt på Frederiksberg tæt ved metro og anden offentlig transport.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er 37 timer om ugen og er tidsbegrænset til 6 måneder med mulighed for forlængelse.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Alumni Relations & Careers Services Helene Brøndholt Nielsen på tlf. 26 16 89 77 eller hbn.ea@cbs.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. august 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 33 & 34.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 05-08-2019

 

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74377790
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed