Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig - vikariat- søges til Økonomi og Plan, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
04-12-2018
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68547213
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

AC-fuldmægtig søges til 1-årigt vikariat i Økonomi og Plan, Aarhus Universitetshospital

Brænder du for at arbejde med planlægnings opgaver og sagsbehandling i en kompleks organisation? Kan du lide at opgaverne varierer fra dag til dag og at tingene nogle gange går stærkt? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet
Aarhus Universitetshospital søger en analytisk og energisk AC-fuldmægtig til en fuldtidsstilling i Planlægningsenheden med tiltrædelse 1. februar 2019 eller snarest derefter.  Der er tale om et 1-årigt vikariat.

Planlægning er en enhed i Økonomi og Plan, som udgør en del af den samlede Hospitalsstab på Aarhus Universitetshospital. Planlægningsenheden består af en chefkonsulent og 8 medarbejdere med særlig ekspertise indenfor tværgående planlægning og sagsbehandling.

Opgaver
Planlægnings kerneopgave er at understøtte hospitalsledelsen i beslutningsprocesser samt sikre fremdrift og retning i en hverdag præget af forandring og korte deadlines. Planlægning har ansvaret for en meget bred vifte af tværgående opgaver som bl.a. omfatter
 

    Udredningsret, behandlingsgaranti og kræftpakker
    Lokalesager og anlægsopgaver
    Tværsektorielt samarbejde
    Nye behandlinger og dyr medicin
    Sekretariatsbetjening af faste mødefora og ad hoc arbejdsgrupper
    Ad hoc sagsbehandling inden for Økonomi og Planlægnings fagområderDer er et tæt fagligt samarbejde mellem Planlægning og kollegaerne i Hospitalsstabens andre enheder, herunder Afdelingssupportenhed, Økonomienhed, Dataenhed samt Kvalitet og HR. Endvidere er Planlægning involveret i en række sager af tværgående administrativ eller politisk art, hvor opgaveløsningen fordrer kontakt med kolleger i bl.a. Sundhedsplanlægning og Koncernøkonomi samt på de andre hospitaler i Region Midtjylland.

Planlægning har ansvar for løbende at levere ledelsesinformation og udarbejde beslutningsoplæg til hospitalsledelsen. Samtidig varetager man som AC-fuldmægtig sekretariatsbetjening for en række af hospitalsledelsens mødefora

Din Profil
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund på kandidatniveau og gerne erfaring fra sundhedsområdet. Du skal være god til at gennemskue store informationsmængder og sammenhænge, som har betydning for tilrettelæggelsen af driften. Samtidig er det vigtigt, at du har en veludviklet organisationsforståelse, er god til processtyring, samt kan prioritere information og lave en præcis og struktureret sagsfremstilling.

Processtyring vil være en vigtig del af dit daglige arbejde. Det er derfor afgørende, at du kan holde mange bolde i luften og koordinere og samtidig indtage en proaktiv rolle i alle sagens eller projektets forskellige faser. Du vil som AC-fuldmægtig komme tæt på klinikerne på hospitalet, og vil samtidig få mulighed for at indgå i mere langsigtede og strategiske opgaver på tværs af hospitalet.

Vi forventer, at du
 

    kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt herunder præsentere komplekse sager på en let forståelig måde
    selvstændigt kan varetage ansvaret for både drifts- og udviklingsopgaver samt sekretariatsbetjening
    kan forstå, analysere og formidle mange forskellige typer af data
    evner at samarbejde under pres og i en hverdag præget af forandring og mange deadlines
    er ansvarsbevidst og vedholdende i forhold til at få dine opgaver løst
    er omgængelig og samarbejdsorienteret
    er proaktiv og innovativt tænkendeVi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er høj, tonen uformel, og hvor der er ordentlighed i det, vi siger og gør. Vi prioriterer løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder og giver plads til forskellighed.

Lønforhold, ansøgningsfrist, afholdelse af samtaler samt yderligere information om stillingen
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er søndag den 16. december 2018.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 19. december 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Evermann på mail thoeve@rm.dk eller telefon 2395 4897.

Ansøgning, inkl. relevante bilag, sendes elektronisk via nedenstående link.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68547213
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed