Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt i 'Digital Humanities' og litterære studier med henblik på Henrik Pontoppidan

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
13-11-2020
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
13-11-2020
Udløber
19-12-2020
Kviknummer
LJA-81382042
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Ved Institut for Kulturvidenskaber, Det humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense opslås et adjunktur i Digital Humanities og litterære studier med henblik på Henrik Pontoppidan til besættelse 1. februar 2021 eller snarest derefter. Stillingen er seksårig med en ansættelsesgrad på 10%.

Institut for Kulturvidenskaber varetager forskning, undervisning og formidling inden for Filosofi, Kulturstudier, Litteratur, Medievidenskab og Uddannelsesvidenskab. Information om Institut for Kulturvidenskaber findes på http://www.sdu.dk/ikv.  

Stillingsindhold:

Adjunkten knyttes til universitetets Pontoppidan Center, og den, som ansættes, vil skulle indgå i en del af centrets aktiviteter.

Adjunkten skal bidrage til opbygningen af centrets virke særligt inden for brugen af digitale metoder på forfatterskabet, herunder arbejdet med registrering og digitalisering af Skjerbæk-arkivet, som forefindes på Syddansk Universitetsbibliotek. Den succesfulde ansøger må derfor kunne dokumentere indgående kendskab til biblioteksarbejde herunder registrering af samlinger. Ligeledes forventes ansøgeren at indgå i samarbejde med instituttets øvrige forskere omkring arbejdet med digital humanities, herunder også lejlighedsvis undervisning og vejledning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Per Krogh Hansen på tlf.: 6550 1451 eller e-mail: pkha@sdu.dk

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019. Ansættelsen ophører uden yderligere varsel ved periodens udløb.

Kvalifikationskravet er en erhvervet ph.d-grad ved ansættelsestidspunktet.


Ansøgningen skal indeholde: 

  • Ansøgning

  • CV

  • Eksamensbeviser

  • Oplysninger om tidligere undervisningserfaring, vedhæftes under undervisningsportefølje

  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes.

  • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 


Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil.

Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede. 

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. 

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale. 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse. 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
13-11-2020
Udløber
19-12-2020
Kviknummer
LJA-81382042
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed