Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt i litterære og kulturelle studier med henblik på H.C. Andersen

SDU

Odense, Fyn

Indrykket
13-04-2018
Kontakt
SDU
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Tlf
65 50 10 00
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
13-05-2018
Kviknummer
LJA-59128011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Ved Institut for Kulturvidenskaber, Det humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense opslås et adjunktur i litterære og kulturelle studier med henblik på H.C. Andersen til besættelse 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen er treårig.

 

Institut for Kulturvidenskaber varetager forskning, undervisning og formidling inden for Filosofi, Kulturstudier, Litteratur, Medievidenskab og Uddannelsesvidenskab. Information om IKV findes på http://www.sdu.dk/ikv

 

Stillingsindhold

Adjunkturet knyttes til universitetets H.C. Andersen Center og den, som ansættes, vil skulle indgå i centrets aktiviteter og får derfor daglig arbejdsplads i Odense Adelige Jomfrukloster i Odense midtby.

 

Adjunkten skal bidrage centralt til den fortsatte udvikling af den syntese af kultur- og litteraturvidenskabelig forskning, som er et af centrets særkender, samt til den omfattende formidling af H.C. Andersen som kunstner og som lokalt og globalt kulturelt fænomen, der ligeledes er et særkende for centret. Ansøgere må derfor kunne dokumentere videnskabelige kvalifikationer på adjunktniveau inden for relevant kulturteori, litteraturteori, kulturanalyse samt litterær analyse.

 

Stillingen indeholder forskning, undervisning og formidling samt deltagelse i eksternt samarbejde. Stillingen ønskes derfor besat med en person, der, ud over at besidde de nævnte forsknings- og formidlingsmæssige kvalifikationer, kan varetage undervisning på BA- og kandidatniveau inden for uddannelser som eksempelvis Kultur og Formidling, Litteraturvidenskab, Medievidenskab, Dansk og Scandinavian Area Studies.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Anne Jensen på tlf.: 65 50 31 45 eller e-mail: anne.jensen@sdu.dk

 

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelsen som adjunkt er 3 årig. Ansættelsen ophører uden yderligere varsel ved periodens udløb.

 

Kvalifikationskravet er en erhvervet ph.d-grad ved ansøgningsfristen.

 

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt bedømmelsesudvalg. Hver ansøger vil modtage den del af bedømmelsen, der angår ansøgeren selv.

 

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Det gælder for alle stillinger, at de skal kunne dække undervisningsrekvisition fra beslægtede områder herunder tværfaglige undervisningsaktiviteter og cand. negot-uddannelserne.

 

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2015

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

 

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Vi modtager ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler.

 

Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

 

Såfremt du har mere end en fil til hvert felt skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil.

 

Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere" inden der søges.

 

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog.

Kun materiale på dansk, norsk, svensk og engelsk vil blive bedømt. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

 

Ansøgningen skal indeholde:

 

  • Ansøgning
  • CV
  • Eksamensbeviser
  • Oplysninger om tidligere undervisningserfaring, vedhæftes under undervisningsportefølje
  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes.
  • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøg nu
Kontakt
SDU
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Tlf
65 50 10 00
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
13-05-2018
Kviknummer
LJA-59128011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed