Gem annonce

Adjunkt/lektor til Pædagoguddannelsen, UCN

Professionshøjskolen UCN

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
14-09-2020
Kontakt
Professionshøjskolen UCN
Mylius Erichsens Vej 137
9210
Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
10-10-2020
Kviknummer
LJA-81080488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Pædagoguddannelsen søger adjunkt/lektor med psykologisk baggrund med tjenestested på Aalborg afdelingen. Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. december 2020.

 

Stillingen omfatter undervisning i psykologiske perspektiver og temaer indenfor det pædagogiske/psykologiske fagområde på Pædagoguddannelsen samt opgaver som central studievejleder.

 

På Pædagoguddannelsen arbejdes der teambaseret. Vi er optaget af at tilrettelægge læringsforløb og moduler, hvor metoderne er varierede og med høj studieintensitet for de studerende. Vi forventer derfor, at du kan tilrettelægge læringsforløb i tværfaglige teams og facilitere de studerendes læringsprocesser. Du skal desuden være en dygtig projektvejleder i diverse forløb samt bidrage med vejledning i forbindelse med den studerendes praktik.

 

På Pædagoguddannelsen er vi optaget af at udvikle vores forskning og kompetencer i forbindelse med at professionshøjskolerne bidrager aktivt til udvikling af professionens og uddannelsens vidensgrundlag. Vi forventer, at du er optaget af at gennemføre forskningsinformeret undervisning.

 

Som central studievejleder varetages optagelsesvejledning i samarbejde med vores studieadministration, merit- og kompetencevurdering samt gennemførelsesvejledning i form af personlig og social rådgivning, som bidrager til at de studerende kan gennemføre deres studie.

 

Du skal forvente at gennemføre aktiviteter på uddannelsens øvrige to adresser i henholdsvis Hjørring og Thisted.

 

Vi lægger generelt vægt på følgende faglig profil:

 

  • Uddannelse som cand.psych. eller lign.

  • Viden om den pædagogiske profession

  • Erfaring med personlig og social rådgivning samt systematisk sagsbehandling

  • Pædagogisk erfaring - eksempelvis gennem undervisning af voksne, faglig vejledning eller studievejledning

  • Gerne erfaring med projektledelse, organisering og/eller koordinering

  • Gerne ph.d. uddannet

 

 

Vi forventer, at du er samarbejdsorienteret, arbejder selvstændigt, er proaktiv og befinder dig godt i et udviklingsorienteret miljø, hvor der i perioder er travlt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

 

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

 

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

 

Særligt vedrørende lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen henledes opmærksomheden på, at der er mulighed for at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i Bekendtgørelse om lektorkvalificering (se link ovenfor)

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og

Akademikerens Centralorganisation (AC).

 

I øvrigt:

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 26. oktober 2020 (formiddag) i Aalborg. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder for Aalborg afdelingen Gitte Orlowitz gor@ucn.dk eller tlf. 7269 0559.

 

Læs mere om Professionshøjskolen University College Nordjylland på www.ucn.dk.

 

Interne og eksterne ansøgerne behandles samtidigt.

 

Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.

 

Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Professionshøjskolen UCN
Mylius Erichsens Vej 137
9210
Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
10-10-2020
Kviknummer
LJA-81080488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Gem annonce