Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til Job & Karriere 1

Odense Kommune, Rådhuset

Odense, Fyn

Indrykket
15-01-2021
Kontakt
Odense Kommune, Rådhuset
Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81590936
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Administration, HR og personale, Jura

Vil du gerne være med til at styrke indsatsen for at nedbringe ledigheden i Odense?  Er du teamplayer og kan se dig selv være medvirkende til at indfri en ambitiøs målsætning for arbejdet med rettighed? Så skal du søge denne 3-årige fuldtidsstilling som administrativ medarbejder i Job og Karriere 1.

 

Om os

Ambitionsniveauet er højt i Odense Kommunes og Beskæftigelses- & Socialforvaltningens beskæftigelsespolitik. Ledigheden skal nedbringes. Og vi ved, hvordan man gør! Med baggrund i nyeste forskning og evidens har forvaltningen fokus på, at beskæftigelsesindsatser skal være virksomhedsrettede for at være effektskabende for både borgere og virksomheder. Dette bl.a. gennem fælles samtaler med borger, jobrådgiver og A-kasse.

 

I Job og Karriere 1 beskæftiger vi os med jobparate dagpengemodtagere. Vores primære indsats er at indkalde til lovpligtige fællessamtaler med A-kasserne for derigennem at opnå rettighed.

 

Om jobbet

Som administrativ medarbejder hos os får du en helt afgørende rolle i borgernes vej ud af ledighed. Din hverdag vil være koncentreret om indkaldelse til fællessamtaler, koordinering ved sygdom samt adhoc opgaver indenfor det administrative felt.

 

Du vil komme til at arbejde inden for rammerne af Lov om en Aktiv Beskæftigelsespolitik (LAB), hvorfor et godt kendskab til denne er afgørende. Du vil også komme til at indgå i samarbejder på tværs af flere afdelinger og områder.

 

Om dig

Du skal kunne genkende dig selv i følgende:

  • Kreativitet, kvalitet og struktur i opgaveløsningen

  • Gode IT-kompetencer

  • Trives i et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger

  • Solidt kendskab til Lov om en Aktiv Beskæftigelsespolitik (LAB)

  • Trives med mange og forskelligartede opgaver på samme tid uden at miste systematik og grundighed

  • Arbejde i en politisk styret organisation, hvor det administrative skal udføres lovmedholdeligt og korrekt

  • Måske er du uddannet indenfor kontor eller har en baggrund som sagsbehandler eller jobrådgiver eller kommer med en hel anden erfaring 

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et engageret, tværfagligt miljø, hvor vi sammen tænker i helheder, finder nye veje og til stadighed udvikler vores metoder og kompetencer. Desuden tilbydes et arbejdsfællesskab, hvor der er brug for hinanden og hvor man hjælper til, hvor behovet er størst.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn-og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Aflønningen vil tage udgangspunkt i grundløn 32 i HK-overenskomsten.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest herefter.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Signe Kjærsgård på 2170 8193 / sigk@odense.dk

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er den 29. januar 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 6.

 

 

Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

 


Ansøg nu
Kontakt
Odense Kommune, Rådhuset
Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81590936
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Administration, HR og personale, Jura
Beliggenhed