Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til Juridisk afdeling i Københavns Politi

Københavns Politi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2018
Kontakt
Københavns Politi
Politigården 1
1567
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
22-01-2018
Kviknummer
LJA-54475575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

En stilling som administrativ medarbejder i Juridisk afdeling i Københavns Politi er ledig til besættelse snarest muligt.

 

Som administrativ medarbejder vil du primært være beskæftiget med sagsbehandlingen af konkrete sager vedrørende ansøgninger om alkoholbevillinger i politikredsen. Sagsbehandlingen består i gennemgang af de enkelte sagers dokumenter, dialog med de relevante samarbejdsparterne og ansøgere samt udarbejdelse af indstillinger på vegne af Københavns Politi til bevillingsnævnene i politikredsens kommuner.

 

Du vil derudover i et vist omfang skulle assistere i forbindelse med behandlingen af afdelingens øvrige sager, herunder klagesager, erstatningssager og aktindsigtssager.

 

Vi forventer, at du er serviceminded og god til at arbejde tæt sammen med andre, samt at du har politisk tæft og sans for detaljen.

 

Såfremt du ikke har tidligere erfaringer med sekretariatsarbejde eller alkoholbevillinger, forventer vi desuden, at du har både viljen og evnen til at tilegne dig ny viden.

 

Vi forventer endelig, at du udviser helhedssyn, er initiativrig og klar til at tage ansvar.

 

Vi tilbyder dig til gengæld faglige udfordringer, individuel kompetenceudvikling og rigtig gode kolleger.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

 

Din arbejdstid vil være 37 timer pr. uge inkl. frokost.

 

Dit arbejdssted bliver Københavns Politi med adresse på Politigården, 1567 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om os og om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Jesper Hagen på telefon 93 50 14 66 eller sektionsleder Rikke Skov Bonde på telefon 35 21 25 12.

 

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge én ansøgning og ét CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

 

 

Du kan finde mere generel information om Københavns Politi kan på www.politi.dk/koebenhavn        

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Politi
Politigården 1
1567
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
22-01-2018
Kviknummer
LJA-54475575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed