Gem annonce

Administrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
13-10-2020
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81266943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale, Økonomi og regnskab

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingstekniske opgaver.

 

I Løn og Forhandling løser vi opgaver for Region Sjællands koncernenheder, samt opgaver på tværs af Region Sjællands enheder.

 

Vi kan derfor tilbyde en hverdag fuld af ansættelsesretlige og personalejuridiske udfordringer. Du kommer til at arbejde i forhandlingsteamet sammen med 13 fagligt dygtige kolleger.

 

Jobbet

Afhængig af dine kvalifikationer vil du få opgaver indenfor områderne: lettere juridisk og administrativ sagsbehandling f.eks. indgåelse af diverse aftaler (senioraftaler, lokalaftaler, lønaftaler mv.). Du vil komme til at skrive referater, både deltage i og koordinere de årlige lønforhandlinger, samt løbende bistå de juridiske konsulenter med ad hoc opgaver.

 

Derudover har vi sat fokus på at få styrket strukturen på de opgaver, vi varetager. Et arbejde som du ligeledes vil blive involveret i.

 

Afdelingen

Løn og Forhandling har strategiske og organisatoriske opgaver samt HR-driftsopgaver. Vi lægger vægt på trivsel, kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling for at sikre at afdelingen fortsat udvikler sig som attraktiv arbejdsplads med service og faglig sagsbehandling på et højt niveau. Du får 13 engagerede kolleger, der kan give dig en god introduktion samt solid faglig sparring på dine opgaver.

 

Vi lægger vægt på en fleksibel opgaveløsning, hvor vi hjælper hinanden på tværs.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet med speciale indenfor enten offentlig administration eller administration. Du kan også være nyuddannet akademiker. Vi ser helst, at du har erfaring fra lignende stilling.

 

Derudover forventer vi, at du er serviceminded, detaljeorienteret og gode skriftlige kommunikative evner samt formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du skal naturligvis kunne bevare overblikket, når vi har travlt. Vi sidder i åbne kontorer, hvorfor du skal kunne trives i dette arbejdsmiljø.

 

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, fleksibel, har humor og kan se dig selv i en afdeling, hvor vi har en åben, ærlig og professionel måde at tale og samarbejde på.

 

Region Sjælland spreder sig over et stort geografisk område, og du skal derfor have gyldigt kørekort for at varetage stillingen.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Løn og Forhandling, Flemming Bøgelund-Kjær, 93 56 72 57 eller specialkonsulent Martin Damm, 23 74 50 78. Du kan læse mere om Koncern HR på www.regionsjaelland.dk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er 37 timer pr. uge med flekstidsordning.

 

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst samt efter aftale om lokal løndannelse.

 

Du skal forvente, at vi indhenter reference fra tidligere ansættelser.

 

Ansøgningsfrist: 25. oktober

 

Ansættelsessamtaler: 28. og 29. oktober

 

Kontaktperson(er):

Navn: Martin Damm

Stilling: Specialkonsulent

Email: mdam@regionsjaelland.dk

Telefon: 57875409

 

Navn: Flemming Kardasz Bøgelund-Kjær

Stilling: Enhedschef

Email: fkb@regionsjaelland.dk

Mobile: 93567257

 

Fakta:

Arbejdssted:

Regionshuset

 

Stilling:

Konsulent

 

Quicknr:

010540

 

Jobtype:

Fuld tid

Fast ansættelse

 

Opslået:

13.10.20

 

Ansøgningsfrist:

25.10.20

 

Ansættelsesstartdato:

01.12.20

 

Kontaktperson:

Specialkonsulent

Martin Damm

Telefon: 57875409

Send email

 

Kontaktperson 2:

Enhedschef

Flemming Kardasz Bøgelund-Kjær

Mobile: 93567257

Send email

 

Hjemmeside:

www.regionsjaelland.dk  

 

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81266943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce