Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til P-Betaling i Københavns Kommune (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74378018
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en energisk barselsvikar til P-Betalingsopfølgning Københavns Kommune. Vi er en velfungerende enhed på otte medarbejdere, som bidrager til, at det er let for borgere at betale for parkering i København.

Vores opgaver omfatter bl.a. afstemninger og udligninger af indtægter på parkeringsområdet, fakturahåndtering, håndtering af licensbetalinger og tilbagebetalinger, sagsbehandling vedrørende dispensationer, håndtering af indkomne mails til centeret samt mindre HR-opgaver.

Arbejdsopgaver
Dit arbejde vil primært bestå af håndtering af borgerhenvendelser på mail, modtagelse af bankindbetalinger for parkeringslicenser, tilbagebetaling af parkeringslicenser, betaling af fakturaer, udsendelse af betalingspåmindelser mv. Du skal også fungere som back-up på andre af enhedens opgaver i ferieperioder. Du vil blive oplært af dine kolleger, men kendskab til lignende opgaver vil være en fordel. Det er desuden vigtigt, at du er indstillet på at lære nyt og indgå aktivt i enhedens opgaveløsning.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et afvekslende arbejde i et positivt arbejdsklima, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb. Du får en spændende hverdag i en organisation i forandring og bliver en del af et fællesskab med kolleger, der har højt humør og er fagligt kompetente.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og løber frem til udgangen af juni 2020.

Kompetencer
Du skal have interesse for tal og have et godt kendskab til Excel. Det er desuden en stor fordel, hvis du har arbejdet med fakturering eller har kendskab til SAP-baserede programmer.

Vi forventer, at du

  • er struktureret og effektiv i din opgaveløsning
  • er velformuleret og serviceminded både på skrift og i tale
  • er i stand til at samarbejde løsningsorienteret om en fælles opgave
  • har en positiv indstilling
Stillingen er organisatorisk placeret i serviceområdet Byens Anvendelse, som er ét af i alt fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Anvendelser varetager blandt andet opgaver som tilsyn og godkendelser på miljøområdet, godkendelser af byggesager samt tilladelser til brug af byen. I det daglige vil du få kontorplads i Center for Parkering, der er beliggende på Islands Brygge.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse snarest og udløb den 30. juni 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for administration og IT mv. i Københavns Kommune, og principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Er du blevet nysgerrig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte controller Maibritt Nielsen på 3366 3051 i perioden den 9.-23. juli 2019.

Du kan også læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.kk.dk/tmf

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. juli 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 32-33.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74378018
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed