Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ operatør i Servicecentret ved Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Midt- og Vestjyllands Politi
Stationsvej 74
7500
Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69498967
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Midt- og Vestjyllands Politi

Vil du være med til at sikre borgerne en professionel og imødekommende betjening, når de retter telefonisk henvendelse til Midt- og Vestjyllands Politi?

 

Du vil blive en del af et godt team med store udviklingsmuligheder. Afdelingen er en vigtig medspiller for politikredsens andre afdelinger og kan tilbyde en alsidig og spændende arbejdsdag.

 

OM JOBBET

Servicecentret bemandes alle ugedage i tidsrummet mellem kl. 07.00-23.00.

Arbejdstiden vil primært blive i tidsrummet kl. 08.00-16.00 på hverdage. Der skal påregnes weekendvagt ca. hver 4. weekend og ca. 3-5 aftenvagter pr. måned. Vi giver dig læring, som vil kvalificere dig til at varetage jobbet.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 

  • Modtagelse og visitation af telefoniske henvendelser til Midt- og Vestjyllands politi (telefonomstilling)

  • Besvarelse af borgernes generelle henvendelser eller omstilling til rette specialist i en afdeling

  • Optagelse af anmeldelser om strafbare forhold og anden registering

 

 

OM DIG

Du har en relevant kontoruddannelse fx indenfor offentlig administration og er rutineret i tekstbehandling (Microsoft Office pakken) og har flair for it og tekniske hjælpemidler på brugerniveau.

 

Har du erfaring med sagsbehandling i Politiet vil det være en fordel men ikke et krav. Derudover er du udadvendt, tålmodig og har en meget serviceorienteret tilgang til borgernes henvendelser.

 

Du kan håndtere periodisk stor belastning af telefoniske henvendelser og du er god til at visitere indkomne sager så borgeren føler sig godt behandlet. Du tilegner hurtigt ny viden og indsigt i politikredsens organisation, kultur og arbejdsprocesser.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Indplaceringen sker som udgangspunkt som overassistent ( 24.239,33kr.).

 

Dit arbejdssted bliver Midt- og Vestjyllands Politi, Stationsvej 74, 7500 Holstebro.

 

Det er en forudsætning for ansættelse i Midt- og Vestjyllands Politi, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

 

Vi gør opmærksom på, at stillingerne opslåes såvel internt som eksternt.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dina Behnk Eriksen på tlf.51 60 88 23. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk  

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 22. januar 2019

 

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi er landets geografiske største politikreds og har knap 1200 ansatte fordelt på hovedstationen i Holstebro samt lokalstationer i Herning, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Thisted og Viborg.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Midt- og Vestjyllands Politi
Stationsvej 74
7500
Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69498967
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed