Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrative medarbejdere med gode sprogkundskaber i engelsk og sans for detaljen til PET

Politiets Efterretningstjeneste

Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018
Kontakt
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
18-12-2018
Kviknummer
LJA-68625288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

 

Har du en administrativ uddannelse, gode sprogkundskaber, sans for detaljen, lyst til at være med dér, hvor tingene sker, og evner du at løbe stærkt uden at miste overblikket? Så er et job i PET måske noget for dig.

 

JOBBET

PET søger en administrativ medarbejder med gode dansk-, engelsk- og it-kundskaber. Stillingen hører til i en af organisationens operative afdelinger, og centeret beskæftiger både administrative medarbejdere, polititjenestemænd og akademikere. Du vil blive tilknyttet et team, der bl.a. har ansvaret for kommunikationen med PETs nationale og internationale samarbejdspartnere samt for den første sagsbehandling af alle modtagne informationer.

 

Sammen med de øvrige administrative medarbejdere er det din opgave at sikre, at informationer til og fra PET modtages og afsendes, registreres, behandles og fordeles hurtigst muligt.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 

  • At modtage, behandle, visitere, søge og fremsende ny information til rette modtager i PET og til samarbejdspartnere

  • At deltage i relaterede aktiviteter i dit team

  • At afsende udgående korrespondance på dansk

 

 

Arbejdet foregår ved hjælp af flere forskellige IT-systemer og ofte på baggrund af fremmedsprogligt materiale samt i tæt samarbejde med dit team, og der er en stor kontaktflade til alle husets forretningsområder.

 

ARBEJDSTID

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Du vil komme til at indgå i en vagtplan, der indbefatter aftenvagter og dagvagter i weekenden og på helligdage. Pt. er der aftenvagter på hverdage til kl. 20 i én uge ad gangen cirka hver 6. uge samt dagvagter i weekender og på helligdage ca. 5 weekender og et par helligdage om året.

 

VI FORVENTER

At du har:

 

  • En administrativ uddannelse

  • Særdeles gode danskkundskaber

  • Særdeles gode engelskkundskaber

  • Særdeles gode it-kundskaber

  • Kendskab til og interesse for samfundsmæssige forhold

  • Gode samarbejdsevner.

 

 

Som person er du serviceminded og fleksibel både med hensyn til arbejdsopgaver og -tider. Du kan holde hovedet koldt og humøret oppe, også når der er travlt, og du leverer altid høj kvalitet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2019.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

 

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

 

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Kontakt og ansøgning

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingen på telefon 30 68 31 49. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk  

 

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

 

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

 

Politiets Efterretningstjeneste

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

 

Vores vision er at være en professionel, effektiv og troværdig sikkerheds- og efterretningstjeneste, der er på forkant med udviklingen, og som er respekteret af samarbejdspartnere, nyder tillid i offentligheden og medvirker til at skabe tryghed i det danske samfund.

Ansøg nu
Kontakt
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
18-12-2018
Kviknummer
LJA-68625288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed