Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrative studentermedhjælpere til Børne- og Ungdomsforvaltningen

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74766785
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde i en politisk styret organisation? Vil du gerne være med til at forvalte børne- og ungeområdet i København? Så er en stilling som studentermedhjælper i Fagligt Center, Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF)garanteret noget for dig.

Børne- og Ungdomsforvaltningen driver og udvikler dagtilbud, skoler, fritids-, special- og sundhedstilbud i København. Fagligt Center understøtter forvaltningens viden, valg og handlinger på de faglige områder. Vi udfører opgaver, som er politisk eller administrativt strategisk prioriteret i et bydækkende perspektiv samt leverer data, analyser, koncepter, overblik, systematik og kompetenceudvikling.
Til dét søger vi tre skarpe og ansvarsbevidste studentermedhjælpere. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med høj faglighed, gode kolleger og alsidige arbejdsopgaver.

Vi søger studentermedhjælpere til tre stillinger:

1) Administrativ eller forvaltningsprofil til understøttelse af sagsbehandling i forhold til visitation og tilsyn med tilbud til børn med særlige behov.

Du vil indgå i gruppen Visitation og Tilsyn, der varetager myndighedsopgaver med visitation og tilsyn med særlige dagtilbud, specialfritidstilbud, dagbehandlingstilbud og Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU).

Du vil løse administrative opgaver, der understøtter myndighedsopgaver, eksempelvis dataregistrering, journalisering, udarbejdelse af afgørelsesbreve, telefonvagt mv.

2) Samfundsvidenskabelig profil til koordinering og kursusadministration af kompetenceudviklingsaktiviteter.

Du vil indgå i gruppen Kompetencer og Ressourcer, der varetager de centrale opgaver i arbejdet med den løbende strategiske og bydækkende kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Du vil oprette og administrere kursusaktiviteter, organisere informationsmængder, skrive mødereferater, udarbejde oplæg og besvare henvendelser fra institutioner, skoler og samarbejdspartnere.

3) Samfundsvidenskabelig profil med kommunikationsfaglig værktøjskasse til Brugerportalsinitiativet (BPI).

Du vil indgå i gruppen Dagtilbud, Fritid og Unge og specifikt på BPI-programmet, der har ansvaret for at udrulle digitale platforme i skoler og dagtilbud.

Du skal sammen med resten teamet bl.a. bidrage til udarbejdelse af kommunikationsmaterial, ligesom du vil få en central rolle i forhold til kursusadministration. Derfor skal du være en ørn til skriftlig kommunikation, ligesom du er helt hjemme i Officepakken, herunder særligt Word og Power Point. Herudover skal du bidrage til referatskrivning, mødeforberedelse og praktiske og administrative opgaver.

For alle tre stillinger forventer vi, at du:

  • læser en relevant, lang videregående uddannelse (gerne med min. et år tilbage)
  • har interesse for offentlig administration og forvaltning
  • kan holde overblik, administrere og strukturere
  • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
  • trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med andre
  • har gode IT-kundskaber, herunder særligt Outlook, Excel, Word og PowerPoint
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftaler om studerendes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Det er en forudsætning, at du er studieaktiv.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Arbejdstiden er i dagtimerne og kan i en vis udstrækning tilrettelægges fleksibelt, så det tager hensyn til dit studie.

Arbejdsstedet er Børne- og Ungdomsforvaltningen i Gyldenløvesgade, København V.

Tiltrædelse primo september 2019.

Yderligere information
Du kan læse mere om børne- og ungeområdet i Københavns Kommune her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Helle Garman Ommundsen på 5152 7624 eller fuldmægtig Marie Louise Møller 4024 1810.

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. august 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler torsdag den 22. august.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74766785
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed