Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsdirektør til CRM i Digitale løsninger og Processer

Jyske Bank

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Jyske Bank
Klampenborgvej 205
2800
Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79336514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

  • Du brænder forledelse af it- og forretningsudvikling og trives i et agilt miljø.

  • Du har solid erfaring med ledelse af eftertragtede specialiserede it-medarbejdere.

  • Du vil stå i spidsen for en meget ambitiøs afdeling og for udviklingen af CRM løsninger til hele Jyske Bank.

  • Optimalt har du også solid erfaring med at skabe forretningsværdi med CRM værktøjer, både i et B2B og B2C marked.

 

Bliv en del af den mest populære arbejdsplads i finanssektoren

I efteråret 2018 blev Jyske Bank kåret til den mest populære bank blandt finansansatte. Vi mestrer nemlig noget af det vigtigste: det gode arbejdsmiljø. Det kommer både til udtryk via faglige udfordringer, et stærkt fællesskab og en god work-life balance.

 

Hvis du vil vide mere om Jyske Banks værdier, kan du orientere dig via følgende link med ordførende direktør Anders Dam: Jyske Banks værdier og holdninger.

 

I spidsen for et team med dygtige it-udviklere og forretningsudviklere

Du bliver leder for en professionel afdeling, som kører fuldt agilt, godt støttet af en Scrum Master og en Product Owner. Afdelingens otte it-udviklere og fem CRM-forretningsudviklere har alle en dyb viden på deres område. Det er dit ansvar at skabe rammerne for både trivsel, teamspirit, udvikling af den enkelte og afdelingen samlet set.

 

Som leder af CRM-afdelingen har du det overordnede ansvar for afdelingens leverancer af Jyske Banks CRM-løsninger, herunder den rejse vi er på, hvor vi samler løsningerne på MS Dynamics 365 og i endnu højere skal understøtte forretningens transformation og forskellige behov.

 

Hos os er CRM ikke blot et system, men understøttelse af et mindset og et middel til at hjælpe bankens rådgivere til at bruge tiden målrettet, og på effektiv vis give gode kundeoplevelser og bane vejen for øget indtjening, også når vi møder kunderne gennem flere kanaler.

 

Sammen med POen forventes det, at du kan inspirere forretningen og have en konstruktiv dialog med ledelsen af de enkelte forretningsenheder om muligheder og retning.

 

Du lykkes i jobbet:

 

  • Når du formår at fastholde og kompetenceudvikle dygtige eftertragtede specialister.

  • Når forretningen (Erhvervspartneren, Bankrådgiveren mf.) ser værdien i at bruge CRM, som et effektivt værktøj til at understøtte de forretningsmæssige mål i hverdagen og forretningsledelsen er bevidst tilfredse med den service og de løsninger de får.

  • Når du bidrager positivt til det tværgående samarbejde med lederkolleger i Jyske Bank, så CRM indgår naturligt i hele systemporteføljen. 

 

Der kan være forskellige faglige og karrieremæssige baggrunde for at indtræde i stillingen, men vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse samt ledelses- og forretningsmæssig tyngde, der gør, at du kan træde ind et job på strategisk og taktisk niveau.  

 

Din nærmeste leder vil være områdedirektør Jens Christian Hansen, som har mere end 25 års erfaring som leder i it-branchen. Se Jens Christians profil

 

Arbejdsstedet er Jyske Bank - Kgs. Lyngby. Her har vi masser af parkeringspladser, hvis du er i bil, cykelskure til din cykel, og ellers er der kun 5 minutters gang fra Lyngby Station. Med jobbet vil følge regelmæssige rejser til Silkeborg - forventeligt et par gange per måned.

 

Til den rigtige kandidat, tilbyder vi

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning og fitnesscenter, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Ansøgning

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Jens Christian Hansen

Områdedirektør

Afdeling: Digitale Løsninger og Processer

Telefon: 89897800

Mobil: 20 74 74 40

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Klampenborgvej 205
2800
Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79336514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed