Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsdirektør til Jyske Bank i Thisted

Jyske Bank

Thisted, Nordjylland

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 40
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
25-06-2019
Kviknummer
LJA-74024016
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du viljen, evnen og lysten til at lede Jyske Banks afdeling i Thisted og vinde markedsandele i markedet omkring, så har vi jobbet til dig.

 

Jobbet

Vi søger en dynamisk og udadvendt afdelingsdirektør, der har lyst til at pleje og videreudvikle et interessant marked og stå i spidsen for afdelingens dygtige medarbejdere. Du vil få et spændende og afvekslende lederjob, hvor du skal forstå at omsætte bankens strategi til gode kundeoplevelser og begejstring, som resulterer i forretninger for banken.

 

Du vil som afdelingsdirektør have stort fokus på at skabe en dagligdag, hvor dine medarbejdere yder deres bedste, og hvor I sammen skaber de nødvendige resultater både på kort og lang sigt. Gennem en motiverende og tydelig ledelsesstil arbejder du med både faglig og personlig udvikling af den enkelte, så dine medarbejdere udfordres i hverdagen og samtidig matcher kundernes behov.

 

Vi tilbyder dig et job, hvor du får drifts-, kredit- og forretningsansvaret for afdelingen. Du sikrer, at vi fastholder og udbygger afdelingens portefølje af kunder i området, såvel privat- som erhvervskunder. Vi sørger naturligvis for den nødvendige sparring samt mulighed for at indgå i netværk med kolleger fra andre Jyske Bank-afdelinger, og med din proaktivitet samt gode evne til at danne værdifulde relationer vil du altid have mulighed for at få de input, som er nødvendige for dig.

 

Afdelingen

Jyske Bank har nytænkning som en indgroet del af vores virksomhedskultur. Det er en del af vores værdier og vores historie. Derfor står der under vores logo: "Gør en forskel". Det betyder, at vi forsøger at gøre en positiv forskel, hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, i vores rådgivning, indretning, væremåde, kommunikation m.v. Denne forskel stræber vi også efter at synliggøre hver dag i Thisted.

 

Jyske Bank i Thisted er præget af et stærkt samarbejde, hvor alle har en vigtig rolle i at få dagligdagen til at fungere. Du kan se afdelingens medarbejdere her.

 

Vi har en klar strategi om at være boligejernes bank og være, hvor kunderne er. Vi sætter relationer og rådgivning allerhøjest, og du vil som afdelingsdirektør være omdrejningspunkt for at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og aktionærer, udtaler markedsdirektør Jacob Christensen Flarup.

 

Din profil

Vi har en klar forventning om, at du:

 

  • har ledelseserfaring og kan motivere og engagere dine medarbejdere

  • har modet til at tage ansvar

  • har den faglige indsigt, der skal til for at udvikle afdelingen forretningsmæssigt

  • har kreditfaglig indsigt til at drive en god forretning på et sundt kreditmæssigt grundlag

  • er proaktiv og salgsorienteret i din kundetilgang.

 

 

Ansøgning

Vi er ivrige efter at finde den rette kandidat til jobbet, så vi vil indkalde til samtaler løbende. Derfor glæder vi os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

 

 HR Partner Lise Bagge-Nielsen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Jacob Christensen Flarup

Markedsdirektør

Afdeling: Jyske Bank Privat

Telefon: 89893855

Mobil: 22 75 19 47

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 40
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
25-06-2019
Kviknummer
LJA-74024016
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed