Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsdirektør til Learning & Change

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
LJA-81393771
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du en solid HR-værktøjskasse, og er du god til at sikre både overblik og koordinering på tværs af en afdeling? Har du samtidig god erfaring med at lede og udvikle dine medarbejdere? Så er det lige dig, vi mangler! Afdelingen er en del af People & Identity, som har det overordnede ansvar for at tegne billedet af Nykredit udadtil vores brands, omdømme og eksterne relationer. Herudover er People & Identity ansvarlig for at skabe rammerne for, at ledere og medarbejdere er rustet til at levere på Nykredits strategi.

 

Din nye afdeling

Afdelingen består af 10 konsulenter og fire studentermedhjælpere og er kendetegnet ved, at alle brænder for at udvikle Nykredit og vores medarbejdere, så vi hele tiden er på forkant og er bedst muligt klædt på til at bringe Nykredit i front. Vi arbejder aktivt med at indfri vores medarbejderløfte, som handler om at sikre udvikling for alle dem, der vil og kan. Afdelingen er en udviklingsenhed, der sikrer koncept- og metodeudvikling, kompetenceudvikling (herunder lovpligtig uddannelse) samt ledelses- og talentudvikling på koncernniveau. Afdelingens opgaver løses i tæt samarbejde med forretningen, hvor konsulenterne typisk indgår i forskellige udviklingsprojekter.

 

Som en del af Learning & Change er også et team for digital læring og kommunikation, som til dagligt ledes af en seniorkonsulent i teamet. Det digitale team udarbejder e-learning og understøtter digitale træningsformer til bl.a. certificeringer, faglig uddannelse, virtuel undervisning og kommunikation. Teamets aktiviteter har de seneste år været støt stigende. En vigtig opgave for den kommende leder bliver at være med til at videreudvikle strategi og indsatser inden for digital læring.

 

Som leder af Learning & Change indgår du i ledergruppen for HR Development & Partnering, hvor vi sikrer et tæt samarbejde og synergi mellem HR Business Partner-opgaver og udviklingsopgaver i HR Development. Du indgår også i ledergruppen med øvrige lederkolleger på tværs af People & Identity.

 

Dine opgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

  • dialog/afklaring med projektejere fra forretningen vedr. uddannelses- og kompetencebehov

  • at sætte strategisk retning for videreudvikling af det digitale læringsområde

  • at vedligeholde konceptet og sikre datagrundlag for Organizational Review samt videreudvikle og nytænke konceptet for medarbejdertilfredshedsmålinger

  • at sikre fortsat fokus på bred anvendelse af change management-værktøjer og -metoder i udviklingsprojekter samt sikre fokus på change management-kompetencerne på tværs af People & Identity

  • deltagelse i forskellige mødefora i finanssektoren som uddannelsesansvarlig for Nykredit-koncernen. Eksempler på mødefora: Finanssektorens Arbejdsgiverforenings Kompetenceudvalg, Finanssektorens Uddannelsescenter og Advisory Board

  • at tage aktiv del i implementeringen af nyt HR-system og herunder optimere/tilpasse centrale HR-processer.

 

Udover ovenstående bliver en af dine vigtigste opgaver at lede afdelingen og derigennem sikre motivation, engagement, opfølgning, feedback og udvikling af den enkelte.

 

Ledelseserfaring, medarbejderudvikling og change management

Du har minimum 3-4 års ledelseserfaring, og du har solid erfaring med konceptudvikling inden for kompetenceudvikling, medarbejderudvikling og change management. Din erfaring har du opnået fra konsulentbranchen og/eller fra en lignende stilling. Har du erfaring fra den finansielle sektor, er det en fordel.

Det er vigtigt, at du har en velassorteret HR-værktøjskasse, som du evner at sætte i spil gennem ledelse af egne medarbejdere og gennem samarbejde med faglige ressourcer og samarbejdspartnere bredt i People & Identity og i forretningen. Du evner at vægte og balancere teori med organisatorisk og forretningsmæssig praksis du kan altså tage afsæt i relevante teorier/værktøjer og kombinere dem med det, der virker i praksis. Du er kendetegnet ved at have en stor eksekveringskraft og stærke samarbejdsevner, og så tænker du struktureret og analytisk. Du er kommunikativt stærk, og så er du god til at udvikle og vedligeholde relationer både internt i People & Identity, men i høj grad også i forretningen.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af HR Development, der er forankret i forretningsområdet People & Identity. Vi er 20 engagererede kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os er, at vi brænder for at udvikle Nykredit og vi gør det på tværs af vores teams i et uformelt og sjovt arbejdsmiljø.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Marianne Solberg-Johansen, MSOJ@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 6. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
LJA-81393771
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed