Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77185732
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Ledelse

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor misbrugsbehandling og at arbejde i et brugervenligt elektronisk journalsystem?

Københavns Kommunes Center for Rusmiddelbehandling København søger en afdelingslæge fra den 20. januar 2020. Stillingen er vagtfri, helst 37 timer per uge, og primært rettet mod speciallæger indenfor almen medicin, samfundsmedicin eller psykiatri.

Center for Rusmiddelbehandling i København indeholder tre store substitutionsafdelinger og tre store afdelinger for alkohol- og stofbehandling, samt flere specialiserede behandlingstilbud et familieambulatorium, en specialinstitution for heroinbehandling, et ambulant tilbud rettet mod stoffrihed foruden Specialinstitutionen Forchhammersvej, der er et ambulatorium for særligt helbredsbelastede stofbrugere og som også har tilknyttet en udkørende behandling. Ambulatoriet er det primære funktionssted for stillingen. Stillingen kan også omfatte lægelig behandling i andre dele af centeret og dermed give et endnu bredere kendskab til rusmiddelbehandlingen.

Den lægelige behandling følger Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin, 2017.

Patientgruppen har ofte komplekse psykosociale og medicinske problemer og jobfunktionen omfatter foruden substitutionsbehandling også rådgivning samt udredning og behandling af patienternes ledsagende somatiske og psykiatriske misbrugsrelaterede lidelser. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger og socialrådgivere. Som læge har du tæt samarbejde med den lokale ledelse i koordineringen af den sundhedsfaglige indsats. Du vil få tæt kontakt til lægekollega i det daglige, løbende supervision ved overlæge og blive en del af en større lægegruppe med faste lægemøder.

Som kollega ønsker vi en person med gode samarbejdsevner, gode kommunikative egenskaber, et positivt menneskesyn og interesse for at forbedre socialt udsatte borgeres sundhed. Vi forventer, at du er motiveret for tværfagligt samarbejde og kan arbejde systematisk og struktureret under hensyn til fleksibilitet i opgaveudførelsen, og at du kan koordinere den sundhedsfaglige indsats i forhold til primærsektor og regionen.

Stillingen indgår i den samlede lægenormering i Socialforvaltningens rusmiddelbehandling med afdelingslæger/reservelæger, kliniske overlæger og en socialoverlæge. Den lægefaglige ledelse består af to kliniske overlæger og en socialoverlæge.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat. Løn følger overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre Læger.

Mere information
Du kan indhente nærmere oplysninger om stillingen hos overlæge Lene Caspersen 2156 9202 eller afdelingsleder Raymond Krabholm 2056 2787.

Søg via nedenstående link senest søndag den 24. november 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 48.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77185732
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed