Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til ny behandlingsenhed i Københavns Kommunes Socialforvaltning for børn udsat for seksuelle overgreb

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2020
Kontakt
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Åboulevard 38
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
LJA-78830206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Psykiatri

Unik mulighed for at være med til at forme og lede en ny, specialiseret behandlingsenhed i landets største kommune

Socialforvaltningen i Københavns Kommune opretter i foråret 2020 en ny behandlingsenhed for børn og unge, der har været udsat for seksuelle overgreb. Indsatsen over for de mest udsatte børn er højt politisk prioriteret I Københavns Kommune, og man ønsker med etableringen af enheden at sikre den bedst mulige behandling til børn, der har været udsatte for seksuelle overgreb, for at understøtte deres ret til et godt børneliv.

Enheden vil være organisatorisk forankret i Center for Forebyggelse og Rådgivning under Borgercenter Børn og Unge, hvor også Børnehus Hovedstaden er organiseret. Enheden kommer som udgangspunkt, udover afdelingslederen, til at omfatte fire psykologer og en administrativ medarbejder.

Borgercenter Børn og Unge (BBU) har ansvaret for indsatsen overfor børn og unge under 18 år, som vurderes til at være udsat ift. deres udvikling og trivsel. BBU har fem lokale borgerrettede børnefamilieenheder og fire institutionscentre, der står for en lang række forebyggende tilbud, opsøgende tilbud og døgntilbud.

Enhedens kerneopgaver bliver at tilbyde behandlingsforløb til børn og unge m.h.p. at afhjælpe lidelser på baggrund af seksuelle overgreb. Herunder vil enheden også tilbyde familiebehandling og forældrestøtte m.h.p. at understøtte en positiv udvikling for barnet, samt supervision og konsulentbistand til de professionelle omkring barnet. Sagerne vil typisk være visiteret efter Servicelovens 11.3 og 52.

Som afdelingsleder for den nye behandlingsenhed får du mulighed for at bidrage til etableringen af en ny arbejdsplads og sætte dit præg på den faglige og ledelsesmæssige retning fra start. Din stilling vil være delt mellem klinisk behandlingsarbejde og ledelsesopgaver. I starten vil fokus være på at etablere driften, sikre et højt fagligt niveau, understøttelse af et godt arbejdsmiljø samt sikring af et godt samarbejde med BBU-enhederne, der skal henvise børnene til behandling.

Du bliver en del af et ledelsesteam, der udover dig består af en leder og en afdelingsleder.

Din profil

Du er uddannet psykolog og har minimum 10 års relevant erhvervserfaring. Herudover ser vi meget gerne, at du har erfaring inden for overgrebsområdet samt erfaring med ledelse.

Det er en klar fordel, hvis du er udviklingsorienteret, fx har erfaring med projektledelse og er indstillet på at yde det, det kræver, når man skal bygge noget op fra grunden med de mange spændende muligheder og udfordringer, som dette indebærer.

Du har et stabilt og godt humør, gode relationelle kompetencer og menneskeligt overskud alt sammen vigtige egenskaber, når man skal arbejde og få medarbejdere til at trives i et til tider belastende felt.

Vi tilbyder

En unik mulighed for at være med til at forme og lede en højt specialiseret behandlingsenhed. Du får en høj grad af medindflydelse og ansvar i.f.t. både faglig profilering af enheden og etableringen af et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Samtidigt tilbyder vi et ledelsesfællesskab og et administrativt set-up, hvor vi både i.f.t. det strategiske arbejde, personaleledelse og i opbyggelsen af en god arbejdskultur kan støtte hinanden i dagligdagen.

Yderligere oplysninger

Enhedens fysiske placering er indtil videre Svendborggade i København Ø, og på sigt vil der blive fundet en anden lokalitet et sted i København.

Hvis du vil vide mere om stillingen og den nye behandlingsenhed, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Pernille Spitz på 2035 9593.

Søg via nedenstående link senest mandag den 3. februar 2020

Vi forventer at afholde 1. samtale den 7. februar. Der vil blive anvendt test i forbindelse med evt. 2. samtale, som bliver afholdt den 17. februar.


Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Åboulevard 38
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
LJA-78830206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Psykiatri
Beliggenhed