Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agil coach til Nykredits agile kraftcenter i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77106885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at hjælpe teams og individer med at finde bedre måder at arbejde på, og har du lyst til at spille en central rolle i udviklingen af Nykredits New Ways of Working som vores nye agile coach?

 

Dit kommende job

I Nykredit arbejder vi konstant på at udvikle og introducere fremtidens arbejdsmetoder på tværs af organisationen. Udviklingen tager udgangspunkt i agile principper og metoder og sker i tæt samarbejde med forretningen. Som agil coach får du en central rolle i at være med til at udvikle nye metoder, sætte nye standarder og udbrede disse i resten af organisationen. Det gør du ved at løfte det agile kompetenceniveau hos Scrum Masters, Product Owners, teams og ledere i Nykredit.

 

Dine ansvarsområder

Kontinuerte forbedringer kræver kontinuerte forandringer for alle IT- og forretningsdeltagere. Vi skal løbende organiseres og samarbejde på nye måder og ved hjælp af nye værktøjer. Og det er netop denne forandringsproces, du som agil coach skal facilitere. Helt konkret kommer det til at ske ved, at du:

 

  • coacher teams såvel som ledere

  • driver og faciliterer netværksaktiviteter (fx vores Scrum Master Community of Practice) og agile forbedringstiltag

  • udvikler og formidler viden til opbygning af agile kompetencer og forankring af viden

  • faciliterer konstruktive og positive relationer på tværs af initiativet, hvilket altså også stiller krav til dine konflikthåndteringsevner.

 

 

Sidst, men ikke mindst er det essentielt, at du formår at handle og agere efter de agile principper i alle arbejdssammenhænge, så du efterlever Servant Leadership-filosofien.

 

Dine kompetencer

Du har en lang videregående uddannelse med fokus på enten teknik eller mennesker og i kombination med din erfaring gør det dig exceptionel til at begå dig i spændingsfeltet mellem det tekniske og det relationelle. Det er altså afgørende, at du kan fungere på et meget højt teoretisk niveau, men samtidig altid er i stand til at videreformidle din viden og dine ideer/visioner til personer på alle niveauer af organisationen skriftligt såvel som mundtligt. Dine relationelle færdigheder betyder også, at du er mesterlig til at netværke og naturligt indgyder tillid hos de mennesker, du arbejder sammen med.

 

For at være i stand til at udfylde rollen som agil coach forestiller vi os, at du har mindst fem års erfaring med agil udvikling enten som Scrum Master eller agil coach. Det betyder også, at vi forventer, du har en velfunderet fornemmelse for, hvornår det er tid til at stå fast, og hvornår det er tid til at udfordre med nye ideer, der bryder med vanetænkningen.

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredit arbejder vi på at blive stærkere gennem en intelligent introduktion af agile principper og metoder frem for blindt at følge et rammeværk. Vi tager udgangspunkt i SAFe, men vælger aktivt, hvilke skaleringsværktøjer der skal tages i brug og hvorfor. Som agil coach får du en nøglerolle i introduktionen af forandringer på tværs af Digital, Change & IT og forretningen. Du bliver en del af kompetenceområdet Agile, som er Nykredits agile kraftcenter. Her indgår du i et fagligt stærkt fællesskab af Scrum Masters og agile coaches samlet på tværs af Nykredit.

 

Din arbejdsplads bliver i København på Kalvebod Brygge, men vi opererer også i både Aalborg og Warszawa, så rejseaktivitet er forventeligt, og stærke engelskkundskaber er en fordel.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Lars Orbesen, 44 55 52 26.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

 

Ansøgningsfrist: 24. november 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77106885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed