Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder med erfaring inden for befolkningsundersøgelser, spørgeskemakonstruktion og kvalitative metoder (barselsvikariat)

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
08-08-2018
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
22-08-2018
Kviknummer
LJA-64229295
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, DTU Fødevareinstituttet søger en akademisk medarbejder (kandidat/ph.d.) med erfaring inden for befolkningsundersøgelser, spørgeskemakonstruktion og kvalitative metoder. Stillingen er et barselsvikariat og placeret i Forskningsgruppen for ernæring og sundhedsfremme, der gennemfører Den nationale undersøgelse af danskernes kost og fysiske aktivitet. Forskningsgruppen er lige nu i gang med at planlægge den næste nationale undersøgelse.

Kandidaten vil blive ansvarlig for at revidere og kvalitativt validere det spørgeskema, der skal indgå i den næste nationale undersøgelse af danskernes kost og fysiske aktivitet (DANSDA). Spørgeskemaet indeholder blandt andet spørgsmål om måltidsvaner, motiver bag madvalg, holdninger til at spise sundt samt spørgsmål om uddannelse og arbejde. Kandidaten vil også tage del i planlægningen og implementeringen af DANSDA.

Kvalifikationer

Kandidaten skal have en kandidat eller ph.d. grad inden for sociologi, antropologi, folkesundhed eller lignede. Kandidaten skal have erfaring med spørgeskemaundersøgelser inden for folkesundhed, gerne omhandlende kostvaner og madsociologi. Det er en fordel, hvis kandidaten har erfaring med spørgeskemakonstruktion. Derudover er det nødvendigt, at kandidaten har erfaring med at planlægge, gennemføre og analysere kvalitative interviews. Stillingen kræver, at kandidaten kan præcisere de relevante spørgsmål på dansk samt forstår, taler og skriver dansk på et niveau, så revision og validering af spørgsmålene kan gennemføres så retvisende som muligt. Derudover er gode engelskkundskaber en forudsætning. Det er vigtigt, at kandidaten kan arbejde interdisciplinært såvel som selvstændigt. Desuden lægges vægt på gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

DTU er et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for Akademikere i Staten. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansættelsesperioden er 10 måneder. Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. oktober 2018. Arbejdssted er DTU, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs Lyngby.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest 22. august 2018. Ansøgningen skal sendes i én samlet PDF fil, indeholdende det materiale, der skal tages med i bedømmelsen. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter alle dine dokumenter i én PDF fil. Filen skal indeholde følgende:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Eksamensbeviser/diplomer
  • Publikationsliste

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsgruppeleder, seniorforsker Anja Biltoft-Jensen, +45 3588 7425, E-mail apbj@food.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
22-08-2018
Kviknummer
LJA-64229295
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed