Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktieanalytiker til Jyske Markets

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
23-07-2019
Kviknummer
LJA-74378432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af Jyske Markets ambitiøse team på aktier? Vi søger en aktieanalytiker med stærke kvantitative og analytiske kompetencer, der brænder for aktiemarkederne og evner at kommunikere skarpt, målrettet og professionelt.

Jobbet analyser og anbefalinger på danske selskaber inden for finans og forsikring samt udvalgte selskaber i Norden samt Tyskland

Som aktieanalytiker vil du have fast dækning på en række af de største danske selskaber inden for finans og forsikring samt medansvar for et dynamisk univers af køb-anbefalinger på de til enhver tid mest attraktive selskaber blandt de største selskaber i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Du tager udgangspunkt i en screening af universet ved hjælp af vores kvantitative aktieselektionsmodel Jyske Quant Global Large Cap Equities. Med udgangspunkt heri vil du foretage en kvalitativ analyse af udvalgte selskaber for derigennem at finde frem til de mest attraktive. Vi tror med andre ord på, at kombinationen af de kvantitative input og den kvalitative analyse gør en forskel. 

Du vil servicere vores institutionelle kunder i primært Danmark. Det vil bl.a. ske i form af skrevne analyser, præsentationer, telefonisk dialog og sparring, webinarer, TV-indslag og lignende alt sammen i tæt samarbejde med kunderådgivere. Du er ligeledes ansvarlig for en stærk kommunikation af dine anbefalinger til Jyske Banks Private Banking-kunder. Her er det, ligesom i serviceringen af de institutionelle kunder, vigtigt, at du formår at brænde igennem med nogle klare budskaber, der fortæller historien om dine selskaber. Omdrejningspunktet i serviceringen af Private Banking-kunderne vil være bankens investeringsrådgivere, som du løbende klæder på til dialogen med kunderne bl.a. i form af interne briefings samt skrevne analyser og anbefalinger. Herudover vil du optræde til arrangementer for private banking-kunder. 

Du får kontakt til medierne og oparbejder en synlig profil i både TV, radio, aviser og nyhedsbureauer. For den rette profil vil der være tale om særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Teamet professionalisme og høj intensitet

Du bliver en del af vores ambitiøse team omkring aktier, der er sammensat af medarbejdere på tværs af analyse, handel og salg. Organisatorisk vil du blive en del af afdelingen Research i Jyske Markets i Silkeborg. Research har ansvaret for bankens anbefalinger på finansielle instrumenter, markeder og makroøkonomiske holdninger. Vi er i alt 23 medarbejdere fordelt på fem teams Macro & Strategy Research, Fixed Income Research, Quant Research, Corporate & EM Bond Research samt Equity Research. Det daglige arbejde er præget af en uformel tone og perioder med høj intensitet. Du bliver en del af et aktivt miljø præget af stor professionalisme og effektivitet - med fokus på mål og resultater, hvor vi gør en forskel.

Din profil kvantitativ, udadvendt og kommunikativ stærk

Vi leder efter en person, der:

  • brænder for aktieanalyse
  • har en stærk akademisk baggrund, fx cand.merc., cand.oecon., cand.scient.oecon. eller lignende
  • arbejder struktureret og har stærke kvantitative kompetencer
  • har en solid appetit på og evner at kommunikere hyppigt, skarpt, målrettet og professionelt (skriftligt og verbalt) med smittende entusiasme
  • er ansvarsbevidst, ambitiøs og brænder for at skabe værdi for vores kunder
  • har et stort drive og kan arbejde selvstændigt
  • er initiativrig og motiveres af at tænke anderledes både fagligt og kundevendt
  • med fordel har relevant erfaring med den finansielle sektor og gerne med aktieanalyse
  • er udadvendt, initiativrig og motiveres af at tænke anderledes - både fagligt og kundevendt
  • er god til at skabe netværk.

Ansøgning

Senior HR Partner Tina Dejbjerg vil tage sig af din ansøgning.   

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

Jacob Vinding Jensen, Director, Head of Research

Afdeling: Research

Telefon: 89 89 71 66 /Mobil: 23 38 44 16

Janne Vincent Kjær, Vice President, Equity Research

Afdeling: Research

Telefon: +45 89 89 70 36 / Mobil: 31 76 14 41

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
23-07-2019
Kviknummer
LJA-74378432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed