Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktivitetsmedarbejder til Dronning Ingrids Hjem i Valby

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
39452580
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65482697
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker på plejecentre og skabe aktiviteter med udgangspunkt i deres individuelle behov? Er du fuld af drive, optimisme og gode ideer? Er du omsorgsfuld med en god portion tålmodighed og rummelighed? Så har vi jobbet til dig!


Dronning Ingrids Hjem søger en fast aktivitetsmedarbejder på 20-30 timer om ugen med start den 1. oktober 2018 eller efter aftale.

Dronning Ingrids Hjem er Valbys største plejecenter med 134 beboere, og vi forsøger at skabe så mange og så meningsfyldte oplevelser og aktiviteter for vores beboere som muligt. Vi har aktiviteter både i og udenfor huset og bruger flittigt vores to busser til at køre på ture med beboerne. I vores aktivitetsblad, som udkommer hver fjerde uge, kan beboerne læse om de forskellige aktiviteter.

Om jobbet
Du vil blive tilknyttet en af vores fire afdelinger som primær aktivitetsmedarbejder, men du kommer også til at indgå i et tæt samarbejde med husets øvrige aktivitetsmedarbejdere. Din opgave bliver at skabe rammerne for og udføre aktiviteter med tanken om, at så mange som muligt kan være med, når der tages hensyn til beboernes meget forskellige ressourcer.

På beboermøder vil du få ønsker og input, og du koordinerer og planlægger så aktiviteter på egen afdeling herudfra, og på tværs af afdelinger i samarbejde med de tre øvrige aktivitetsmedarbejdere.

Aktiviteterne med beboerne og planlægningen heraf vil spænde vidt og både inkludere de nære en-til-en aktiviteter med udgangspunkt i Klippekortsordningen, samt aktiviteter og ture for hele husets beboere.

Det er en fordel, at du har kørekort, men ikke et krav.

Vi forventer, at du

  • brænder for at skabe meningsfyldte og inkluderende aktiviteter for og sammen med beboere med mange forskellige ressourcer
  • har stor viden om og erfaring med at planlægge aktiviteter for ældre med forskellige behov og ønsker, og en uddannelse indenfor det socialpædagogiske felt er en fordel, men ikke et must
  • har et positivt menneskesyn og kan rumme mange forskellige typer mennesker
  • kan arbejde struktureret og er god til at planlægge og koordinere
  • kan tænke innovativt og ud af boksen
  • er imødekommende, fleksibel og omstillingsparat
  • har humor og gode pædagogiske evner, især når det kommer til konfliktløsning
  • kan holde hovedet koldt, når der er travlt
  • er ansvarsbevidst og har en positiv og inkluderende indgang til samarbejdet med kolleger og øvrige samarbejdspartnere
Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Bjarne Webb på 3618 4002.

Du kan læse mere om os på https://dronningingridshjem.kk.dk/ eller besøge vores facebookside på https://www.facebook.com/dronningingridshjem/posts/2176877775915071, hvor du kan få et indblik i, hvad der rør sig her hos os.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 27. september 2018

Ansøg nu
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
39452580
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65482697
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed