Gem annonce

Allround bibliotekar til Skive Bibliotek (vikariat)

Skive Bibliotek

Skive, Vestjylland

Indrykket
10-09-2020
Kontakt
Skive Bibliotek
Østergade 25
7800
Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81066587
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Skive Bibliotek søger en bibliotekar til betjening af børn, unge og voksne i et 6 måneders vikariat. Stillingen er målrettet de traditionelle bibliotekaropgaver, og er på 30 timer ugentligt med Hovedbiblioteket i Skive som fast base.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært handle om publikumsbetjening og værtskab i henholdsvis voksen- og børnebiblioteket samt formidlingsarbejde i biblioteksrummet, herunder planlægning og gennemførelse af aktiviteter. Ligesom landets øvrige biblioteker har Skive fokus på læselyst, læsekultur og læsefællesskaber, hvilket du vil blive involveret i, som en del af det daglige arbejde i udlånet.

 

Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med publikumsbetjening på et bibliotek

  • har gode formidlingsevner og forstår dig på godt værtskab

  • ikke er bange for at stille dig op overfor et publikum

  • har gode relationskompetencer, og kan snakke med alle uanset alder

  • er bibliotekar eller cand. scient. bibl.

  • værdsætter god stemning og høje grin

 

Du kommer til at arbejde med:

  • traditionelle biblioteksfunktioner som publikumsbetjening og materialepleje

  • formidling relateret til læselyst og læsefællesskaber, det kan være gennem udstilling eller planlægning af aktiviteter som fx workshops, bogcaféer o.lign.

 

Skive Bibliotek består af et hovedbibliotek, en bogbus og bogbilen Mobillen, der kører ud til daginstitutioner og dagplejere rundt om i kommunen. Vi er 29 kolleger til at passe hele herligheden. Hovedbiblioteket er bygget i 2007, og er et utroligt dejligt, lyst hus med masser af muligheder. Bogbussen og Mobillen kører ud til stort set hver en krog i kommunen. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med masser af grin og skøn stemning.

 

Vikariatet er på 30 timer med ansættelse fra den 1. november 2020 til 30. april 2021. Primært med publikumsbetjening på Hovedbiblioteket og vagter i bogbussen. Vagter kan også forekomme i Mobillen. Du vil blive tilknyttet Team Oplev. Der følger 1-2 ugentlige aftenvagter samt lørdagsvagt hver 4. lørdag (og hver 8. søndag i vinterperioden) med. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfristen er d. 25. september 2020. Ansættelsessamtalerne forventes gennemført d. 7. oktober 2020. For yderligere oplysninger om stillingen kan bibliotekschef Kristine Nygaard Ledet (knle@skivekommune.dk / 99 15 70 72) kontaktes.

Til ansøgningen vedlægges CV og kopi af eksamensbevis, udtalelser m.v.

 

Søg stillingen via jobopslag på www.skive.dk

 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

 

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.

Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Skive Bibliotek
Østergade 25
7800
Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81066587
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed
Gem annonce