Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs studentermedhjælper til kontoret for Strategi og Analyse i Koncern IT

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
LJA-71530815
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være med til at understøtte Københavns digitale udvikling? Har du gode samarbejdsevner og et øje for detaljer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Koncern IT's kontor for Strategi og Analyse.

Om stillingen
Som studentermedhjælper hos kontoret for Strategi og Analyse i Koncern IT får du et spændende og udfordrende studiejob, og du vil få mulighed for at prøve, hvordan det er at arbejde på en af Danmarks største it- arbejdspladser.

Du bliver en del af kontorets stabsteam, som har en tværgående funktion i Koncern IT. Her vil du bistå teamet i løsningen af en række forskellige opgaver.

Konkret vil du som studentermedhjælper hos os

  • bistå med sekretariatsbetjening af en række it-fora
  • indgå i konkrete analyseopgaver
  • løse diverse ad hoc- og støtteopgaver i kontoret
Du vil få en bred samarbejdsflade på tværs af Koncern IT, og det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner, organisatorisk forståelse og trives med at have en bred kontaktflade fra ledelse til faglige specialister.

Vi forventer, at du
  • kan arbejde selvstændigt, tager initiativ og ansvar for dit arbejde
  • har stærke analytiske kompetencer
  • er fortrolig med Excel og dygtig til formidling i PowerPoint
  • hurtigt kan sætte dig ind i, forstå og formidle tekniske problemstillinger i et forståeligt sprog
  • er en holdspiller, som er i stand til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der til tider er korte deadlines
Det er ikke et krav, at du har teknisk viden, men du skal have lyst til at formidle tekniske problemstillinger og løsninger.

Vi forestiller os, at du læser en relevant samfundsvidenskabelig eller it-uddannelse, fx cand.polit., cand.merc., cand.scient.pol., cand.it. eller lignende.

Om os
Vi er et team på 6 medarbejdere, hvor opgaverne er varierede og til tider uforudsigelige. Vi har det til fælles, at vi har et højt fagligt ambitionsniveau, og at det samtidig skal være sjovt at gå på arbejde.

Teamet har en tværgående funktion i Koncern IT, og har bl.a. til opgave at sekretariatsbetjene en række it-fora både interne i Koncern IT og på tværs af kommunens forvaltninger. Teamet understøtter desuden direktionen ved at udarbejde beslutningsoplæg, notater, oplæg mv. Derudover har teamet ansvaret for en række konkrete strategiske udviklings- og analyseopgaver, herunder udarbejdelse af business cases. Hos os vil du få gode udviklingsmuligheder, ansvar for opgaver og sparring med dygtige kollegaer i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftale om studentermedhjælperes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Arbejdstiden vil optimalt set være fordelt over to-tre dage med en ugentlig arbejdstid på ca. 15-20 timer. Tilrettelæggelsen af arbejdstiden vil være fleksibel i forhold til dine studier, men også i forhold til kontorets konkrete opgaver. Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Hvis du er interesseret og gerne vil høre nærmere, er du velkommen til at ringe til teamkoordinator Julie Caroline Preuthun på 2926 9711.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 27. marts 2019.

Om Koncern IT
Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere et af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og analyse og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København.

Ansøg nu
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
LJA-71530815
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed