Gem annonce

AML-specialist til KYC FI i Banking Risk & AML i Taastrup

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2020
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81066591
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at forebygge hvidvask? Trives du med en travl hverdag, hvor der samtidig er plads til fordybelse? Så er du måske vores kommende kollega i Nykredits KYC FI-team.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke antihvidvaskområdet på tværs af koncernen. I KYC FI-teamet er vi pt. otte medarbejdere, som er ansvarlige for at definere rammeværket for samt gennemføre kundekendskabsprocedurer på korrespondentforbindelser. Som AML-specialist i KYC FI vil det være muligt at kombinere daglige driftsopgaver med udviklingsopgaver som fx opdatering af forretningsgange, vedligeholdelse af risikoscoringsmodel, definition af niveauet af kundekendskabsprocedurer etc.

 

Dine ansvarsområder

Vi søger en ny kollega til at styrke vores arbejde med Nykredits korrespondentforbindelser. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • gennemførelse af kundekendskabsprocedurer for korrespondentforbindelser end-to-end. Dette indebærer dialog med vores korrespondentforbindelser enten via mail eller telefon

  • udarbejdelse og vedligeholdelse af bl.a. processer, forretningsgange og arbejdsbeskrivelser inden for teamets ansvarsområder

  • foretagelse af compliancekald til korrespondentforbindelser

  • udfærdigelse af indstillinger til endelig godkendelse i rette forum

  • indlevering af input til ledelsesrapporteringen på området

  • udøvelse af stakeholder management.

 

Din erfaring

Du kommer muligvis fra en tilsvarende stilling og har erfaring inden for AML-området og med korrespondentforbindelser. Det er derudover en fordel, hvis du har en ICA-certificering enten i form af en generel ICA-certificering eller certificering for korrespondentforbindelser. Alternativt kommer du fra en rådgiverstilling; gerne med erfaring med og indsigt i erhvervskunder og herunder kunder med komplekse ejerstrukturer.

 

Du kan formidle resultater til kolleger på forskellige niveauer i organisationen og trives med at indgå i dialog med kolleger på tværs af koncernens forretningsområder. Hertil er det en fordel, hvis du har kendskab til forskellige systemer til afdækning af ejerstrukturer og screening. Da vi har dialogen direkte med korrespondentforbindelserne, er det vigtigt, at du taler og skriver engelsk på højt niveau.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af ét af tre teams i KYC Operations i Banking Risk & AML. Banking Risk & AML er first line of defense og har ansvaret for driften og kontrollen af forretningsmæssige løsninger på antihvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen.

 

Teamet flytter fra oktober til Taastrup; en lokation med let adgang til både offentlig transport og motorvej. Vi kommer til at sidde i moderne nyindrettede lokaler med faciliteter som en lækker food-hall-kantine, bærbar opkobling og free-seating. Der er samtidig også mulighed for aftalt hjemmearbejde. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til de krav, der er stillet os ift. bekæmpelse af hvidvask. Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe god stemning hver dag.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Malene Ving Kosovic, 31 37 57 53 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 24. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81066591
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce