Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysekemiker til validering og registreringsdokumentation (barselsvikariat)

Region Hovedstadens Apotek

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2019
Kontakt
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
44577752
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
04-11-2019
Kviknummer
LJA-76338413
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Region Hovedstadens Apotek på Marielundvej i Herlev søger en farmaceut eller analysekemiker med kompetencer indenfor validering af UPLC/HPLC-metoder samt registreringsdokumentation til afdelingen Stabilitet og Analyseudvikling. Afdelingen udvikler og validerer analysemetoder til et bredt sortiment af Apotekets egen-producerede registrerede produkter, varetager stabilitetsstudier og udarbejder registreringsdokumentation.

Du kommer til at varetage validering af en nyudviklet analysemetode sammen med en tilknyttet laborant, bidrage til fastsættelse af produktspecifikationer, samt forestå udarbejdelse af registreringsdokumentation relateret til den nye analysemetode. Der vil være samarbejde med Apotekets eksterne registreringspartner Amgros. Dokumentationen skal indsendes til godkendelse i Lægemiddelstyrelsen.

Vi søger dig, der har:

  • en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse på minimum master-niveau (f.eks. cand.pharm., cand.scient. eller cand.polyt.)
  • erfaring med UPLC/HPLC, herunder validering af stabilitetsindikerende analysemetoder
  • erfaring med analytisk dokumentation til registrering af lægemidler
  • et velformuleret skriftligt dansk, da al dokumentation udarbejdes på dansk
  • forståelse for god dokumentationspraksis i et GMP-reguleret miljø
  • evnen til at fordybe dig i detaljen og arbejde struktureret
  • gerne erfaring med stabilitetstestning af lægemidler og kvalitetskontrol
Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, og at du er engageret og initiativrig. Det er afgørende, at du kan arbejde målrettet i forhold til aftalte deadlines. Det er vigtigt, at du formår at arbejde selvstændigt, samtidig med at du kan samarbejde og kommunikere med dine kolleger.

Vi tilbyder: Du vil komme til at arbejde sammen med fagligt kompetente kolleger på landets største sygehus-apotek, i et job med stort fagligt indhold og udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver.

Vi har flexordning med en arbejdstid på 37 timer pr. uge, og er en arbejdsplads med god work-life balance. Apoteket er en røgfri arbejdsplads.

Stillingen er et barselsvikariat til besættelse 1. december 2019 eller snarest derefter og indtil 1. november 2020. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Ansøgning: Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte farmaceut Amalie Møller Sørensen på tlf. 44 57 77 38 eller afdelingsleder Hanne Nedergaard på tlf. 21 49 74 65.

Du kan læse mere om Apoteket på: http://www.apoteket-regionh.dk

Ansøgningsfristen er den 4. november kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i ugen derefter.

Ansøgning og CV skal sendes online via linket her på siden. Bemærk at din ansøgning kan blive opbevaret og anvendt ved andre lignende stillinger på Apoteket.

Ansøg nu
Kontakt
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
44577752
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
04-11-2019
Kviknummer
LJA-76338413
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed