Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytiker til at understøtte transformation af Nykredit IT, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54552814
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du talstærk og har du et skarpt analytisk blik? Er dit gå-på-mod stort, og har du lyst til at arbejde i en nyoprettet enhed, hvor ambitionerne er høje? Så er det i Nykredit ITs Office of CIO, at du for alvor skal kickstarte din karriere.

 

Dit kommende job

Du bliver en del af en nyoprettet enhed og kommer helt tæt på den transformation af Nykredit IT, der netop nu er skudt i gang. Det medfører en helt ny organisering af IT, der skal styrke it-fagligheden og understøtte en mere struktureret dialog med forretningen. Vi fortsætter udviklingen af det agile setup for at sikre, at ITs leverancer også fremadrettet er konkurrencedygtige og i tråd med kundernes behov. I Office of CIO er vi ansvarlige for den løbende budgetstyring og cost optimization, og vi sikrer den tværgående koordinering og styring i IT. Vi har derfor et tæt samarbejde med Nykredits it-direktør og de områdeansvarlige.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitionerne er høje. Du skal trives med at have mange bolde i luften samtidig, da opgaverne vil være mange og forskelligartet, og du skal synes, at det er sjovt at pleje en stor kontaktflade både internt i IT og i resten af Nykredit.

 

Dine erfaring

 

  • Du har en økonomisk eller it-faglig uddannelse på kandidatniveau

  • Du må gerne være nyuddannet og klar til at sætte din faglighed i spil i et stærkt fagligt miljø med høje ambitioner

  • Analytisk stærk og god til hurtigt at skabe overblik og struktur.

  • Du trives i et miljø, hvor tempoet er højt. Samtidigt har du gode kommunikative evner og er du en teamplayer med stærke samarbejdsevner.

 

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit IT er ansvarlig for koncernens it-udvikling, forvaltning og drift. Vi er ca. 400 medarbejdere i Nykredit IT, som arbejder i København, Aalborg og Warszawa. Dit arbejdssted vil være i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København. Har du ambitioner, og kan du skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i et udfordrende og dynamisk miljø med korte kommandoveje og en uformel og sjov omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads kontakt Afdelingsdirektør Iben Rohde, 44 55 15 73, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 28. januar 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54552814
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed