Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytiker til Group Performance Reporting

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
13-04-2021
Kviknummer
LJA-81920379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du levere værdiskabende analyser og konsistent, effektiv rapportering med skarpe budskaber til den øverste ledelse i Nykredit? Er du både handlekraftig og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye analytiker til servicering af koncerndirektionen i Nykredit.

 

Dit kommende job

Nykredit er landets største långiver, og som foreningsejet virksomhed ligger det i vores DNA, at vi vil være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Group Performance Reporting i Performance Management er omdrejningspunktet for al intern og ekstern rapportering for Nykredit-koncernen og datterselskaber. Vi rapporterer koncernens og datterselskabernes performance til topledelsen, og vi er derfor en meget væsentlig spiller i præsentationen af den finansielle udvikling i koncernen.

 

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team, hvor du skal udarbejde finansiel rapportering og præsentationer af de finansielle resultater. Der vil derfor blive stillet krav til dit overblik og din evne til at præsentere de vigtigste budskaber på en enkel og overskuelig måde. Du bidrager til performancerapporteringen samtidig med, at du sideløbende indgår i flere projektrelaterede opgaver, hvor du vil være drivkraften bag implementering af de ønskede forandringer. Detaljerede ad hoc-analyser af den forretningsmæssige udvikling vil også fylde i din dagligdag.

Du kommer til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner, og du får en stor aktie i at sikre, at vi lykkes med at levere skarpe, relevante budskaber.

 

Dine kompetencer

Du har en lang videregående uddannelse inden for økonomi og finans, og du er gerne nyuddannet. Vi forventer, at du har følgende kompetencer og interesser:

 

  • et højt drive og en vilje til at forandre

  • er skarp til at præsentere budskaber skriftligt og visuelt

  • en god forretningsforståelse

  • flair for tal og er effektiv og struktureret

  • er vedholdende, nysgerrig og tør udfordre det bestående

  • er proaktiv og udfordrer de eksisterende rammer, så vi kontinuerligt bliver bedre

  • navigerer sikkert blandt interessenter på alle niveauer.

 

Vi forventer, at du med dit drive og dine stærke samarbejdsevner kan medvirke til at drive og eksekvere tiltag, der understøtter Nykredits vedvarende fokus på kunderelevans og performance.     

 

Din nye arbejdsplads

Stillingen er i en socialt velfungerende afdeling, hvor der også i de travle perioder er plads til humor. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Jesper Wehner, 23 23 56 27, eller seniorrekrutteringspartner Christian Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 13. april 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
13-04-2021
Kviknummer
LJA-81920379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed