Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytiker til modparts- og markedsrisikoområdet i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80629134
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor du sammen med dine kolleger er med til at udvikle Nykredits fremtidige modeller inden for modparts- og markedsrisiko?

Dit kommende job

Modparts- og markedsrisikoområdet er under hastig udvikling bl.a. som følge af nye lovgivningskrav (hhv. SA-CCR og FRTB) til opgørelse og rapportering af modparts- og markedsrisiko. I afdelingen Markedsrisikomodeller har vi det overordnede ansvar for udvikling og vedligeholdelse af koncernens modeller for modparts- og markedsrisiko. Derudover har vi ansvaret for opgørelse og rapportering af xVA samt ansvaret for at validere koncernens prismodeller.

Dine primære opgaver vil være på modpartsrisikoområdet, men der vil være rig mulighed for at arbejde med afdelingens andre ansvarsområder. Du bliver en central del af vores daglige virke og vil være med til at udvikle Nykredits fremtidige modeller for modparts- og markedsrisiko.

Dine ansvarsområder

Dine primære opgaver vil bl.a. være at:

  • indgå i Nykredits SA-CCR projekt herunder udvikle og teste den fremtidige modpartsrisikomodel

  • rapportere risikotal til instanser som fx Finanstilsynet, European Banking Authority (EBA) og internt i Nykredit

  • støtte vores rapporteringsafdeling i den daglige opgørelse af xVA

  • udvikle Nykredits nuværende interne model for markedsrisiko og indgå i Nykredits FRTB-projekt

  • udføre diverse ad-hoc opgaver, herunder løbende dialog og sparring med Nykredits forretningsenheder samt Risikoopgørelse.

 

Dine kvalifikationer

Du har en videregående finansiel eller matematisk uddannelse på kandidatniveau. Du kender til finansielle instrumenter og gerne deres prisfastsættelser. Først og fremmest er du nysgerrig efter at lære nyt. Du er analytisk og arbejder struktureret med dine opgaver. Du motiveres af at arbejde i et fagligt stærkt miljø, hvor sparring og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SQL eller Python.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi er gode til at hjælpe og sparre og ikke mindst have det sjovt med hinanden. Vi arbejder i et dynamisk miljø med til tider korte deadlines, hvor det er essentielt, at vi kan prioritere, strukturere og arbejde som et team for at lykkes. Markedsrisikomodeller består af ni medarbejdere, som dækker afdelingens forskellige ansvarsområder inden for markeds- og modpartsrisiko samt xVA. Vores samarbejdsflader i koncernen er brede og inkluderer bl.a. forretningsenhederne Group Finance og Investments, Markets Trading samt IT og Regulering.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anne Marie Boiden Sørensen, 44 55 10 65 / ampe@nykredit.dk  eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43 / che@nykredit.dk

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80629134
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed