Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk skarp Data Scientist til Digital Innovation i Nykredit, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57633787
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Kan du sætte den gode kundeoplevelse på en algoritme? Og kan du finde hypoteser på kundeadfærd i data? Så er du måske vores nye Data Scientist, der sammen med dine kolleger i vores nye team Digital Innovation skal skabe idéer til nye digitale kundeoplevelser.

 

Vi tager udgangspunkt i servicedesign og teknologi

Digital Innovation er en unik enhed i Nykredit. Vi bruger Lean og Design Thinking til hurtigt at levere digitale løsninger og teste MVPer af i BETA-format.

 

Vi er fem dedikerede specialister i Digital Innovation, der er en del af afdelingen Digital & Marketing, og vi arbejder i alle projekter tæt sammen med forretningen og IT. Som Data Scientist vil du være et centralt medlem i en lille enhed, hvor alle tager ansvar for de opgaver, der skal løses.

 

De løsninger, vi skaber, skal sikre en god serviceoplevelse for vores kunder og samtidig sikre effektive underliggende processer. Din overordnede rolle vil være at sikre optimal UX ved hjælp af hypotesedreven udvikling af prototyper baseret på data. Du vil have fokus på prædikativ modellering og den datadrevne kunderejse.  

 

Dit ansvar og primære opgaver vil bestå af at:

 

  • indsamle og manipulere data samt udvælge relevante modeller og metoder og oversætte egne og teamets idéer til algoritmer og analyser

  • generere og teste arbejdshypoteser, samt forberede og analysere historiske data for at identificere mønstre og bruge viden til forudsigelse af adfærd

  • indgå i en tæt dialog med nære samarbejdspartnere i forretningen og IT

  • skabe datavisualiseringer i samarbejde med digitale designere.

 

 

Du er analytisk skarp og kan håndtere kompleks data

Du har erfaring med at arbejde med kompleks og ufuldkommen data og oversætte det til håndgribeligt output. Vi forventer, at du er godt hjemme i machine learning-værktøjskassen og er fortrolig med kortlægning, manipulation og visualisering af store datasæt, ligesom du kan dokumentere praktisk erfaring med kodning i værktøjer som eksempelvis R, SAS, Python, Azzure ML. Ved siden af den tekniske indsigt, har du stærke kompetencer og erfaring i at oversætte konkrete forretningsbehov til relevante løsninger. Du har en relevant uddannelse inden for matematik, statistik, økonomi, fysik eller datalogi, og du har ideelt set minimum 2-3 års erfaring fra lignende stillinger.

 

Vi søger en kandidat med stærke samarbejdsevner og en god portion pionerånd. Du udviser overblik og overskud i arbejdet med komplekse opgaver og arbejder kreativt og nysgerrigt med data.

 

Bliv en del af den digitale transformation i Nykredit

Nykredit er ved at undergå en større digital transformation, som du kommer helt tæt på. Vi er ca. 35 medarbejdere i afdelingen Digital & Marketing, der i tæt samarbejde med koncernens forretningsområder og IT har ansvaret for at planlægge og drive udviklingen af den kundevendte digitale udvikling samt de marketingaktiviteter, der skal understøtte forretningsplanerne. Vi er tæt på forretningen og er yderst kundeorienterede samtidig med, at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhede og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Stine Kalmer Jørgensen, 44 55 12 67 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 2. april 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57633787
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed