Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk skarp konsulent til styring af hjemmeplejeområdets myndighed

Frederiksberg Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2018
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
19-01-2018
Kviknummer
LJA-54486010
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning

Ældreområdet har stor politisk bevågenhed i Frederiksberg Kommune. Det betyder, at der er fokus på solid økonomistyring og på effekten af serviceydelserne til borgerne. Til dette søger vi en analytisk skarp og talstærk konsulent i Frederiksberg Kommune.

 

Hjemmeplejen er en af de største kommunale velfærdsområder, og et område i rivende udvikling. Som konsulent i SSA vil du få ansvaret for at udvikle, analysere og holde styr på økonomien på myndighedssiden af hjemmeplejeområdet, dvs. visitationsbudgettet.

 

Økonomien er aktivitets- og demografireguleret, og styringen består derfor i høj grad af analyser af de relevante styringsdata på området. Det er derfor en forudsætning, at du trives med og har flair for at arbejde med store datasæt i eksempelvis Excel.

 

Som konsulent skal du forelægge den økonomiske status på området månedligt for visitationslederen samt for sundheds- og omsorgschefen. Derudover skal du udarbejde relevante budgetanalyser, der kan pege på de nødvendige omstillingspotentialer samt analysere effekten af gennemførte tiltag. Du skal udarbejde den relevante ledelsesinformation på området, samt bidrage til områdets effektrapport der forelægges det politiske udvalg fire gange årligt. Du skal derfor kunne formidle og præsentere dine resultater i et letforståeligt sprog både skriftligt og mundtligt.

 

Der er i landets kommuner en udbredt opfattelse af, at der er behov for nye styringsmodeller, som skaber de retter incitamentsstrukturer på et område, der har udviklet sig markant i de seneste ti år. Som en del af din opgaveportefølje vil du derfor indgå i arbejdet med at udvikle og implementere ny styringsmodel på området. Derudover får Frederiksberg Kommune nyt Sundheds- og Omsorgssystem i sommeren 2018, hvor din rolle bliver at sikre en gnidningsfri overgang for arbejdet med kommunens databaserede afregningsmodeller og ledelsesinformation i samarbejde med kontorets analysemedarbejdere.

 

Du vil have mange samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du kan skabe gode samarbejdsrelationer.

Du vil blive en del af Kontoret for Analyse Og Økonomi som er placeret i den fælles stab på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Kontoret understøtter ledelsen med områdets økonomistyring, udarbejder analyser, effektrapporter og udvikler ledelsesinformation. Vi samarbejder tæt med vores kollegaer både på institutionerne samt i de øvrige kontorer på Rådhuset, og du vil derfor både være tæt på den daglige drift samt den politiske strategiudvikling.

 

Den ideelle kandidat: 

 

  • har en relevant samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk akademisk uddannelse

  • har erfaring med kommunal økonomistyring og gerne analyser på ældreområdet

  • er analytisk og har erfaring med store datasæt og udvikling af LIS

  • kan formidle kompliceret stof klart - både mundtligt og skriftligt

  • er god til at samarbejde og finde løsninger sammen med områdets ledere

  • er god til at skabe sig et overblik, arbejder struktureret og har et blik for detaljen

  • er udadvendt, opsøgende og selvstændig

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt.

 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt teamleder Rune Hagel Andersen på tlf. 28983012 eller analyse- og økonomichef, Terese P. Clemmensen på tlf. 2898 3040.

Ansøgningsfrist er den fredag d. 19. januar 2018 kl 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

Ansøg nu
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
19-01-2018
Kviknummer
LJA-54486010
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed