Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig til validering af markedsrisikomodeller i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
22-10-2020
Kviknummer
LJA-81248067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

I Nykredit er modeller et af de centrale værktøjer, vi bruger til at styre risici og til at træffe beslutninger. Det er derfor afgørende, at modellerne lever op til både vores egne krav og omverdenens forventninger. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sikre det. Du får ansvaret for validering af Nykredits interne modeller for markedsrisiko, og så skal du være med til at opbygge vores valideringsindsats på relaterede modelområder som fx likviditetsmodeller.

 

Validering af Nykredits markedsrisikomodeller

Nykredit fik i 2019 tilladelse til at anvende nye modeller for markedsrisiko (VaR). I forbindelse med udviklingen af modellerne blev vores valideringssetup på markedsrisiko styrket og gentænkt. Der er således et solidt fundament for arbejdet med validering, men også mulighed for fortsat at udvikle området, så vi løbende lever op til såvel vores egne krav som de krav, der er i dansk og international regulering.

 

Dine primære opgaver omfatter at:

  • have ansvar for valideringsaktiviteterne på markeds- og likviditetsområdet; dvs. fortsat udvikle valideringsmetode, planlægge aktiviteter, udføre løbende modelovervågning, validere større ændringer til modellerne og udføre årlige valideringer

  • sparre med øvrige interessenter omkring modellerne; fx modelejer, modelanvender, dataansvarlige mv.

  • oplære og sparre med kolleger, der beskæftiger sig med validering

  • bidrage til løbende sikring af kvaliteten af governanceprocesserne omkring vores modeller

  • formidle valideringsresultater og viden om modellerne til ikkeeksperter.

 

Jobbet er placeret i afdelingen Modelvalidering, som er en underafdeling til Risk & Conduct i Nykredit. Vi har ansvaret for den uafhængige validering af vores markeds- og kreditrisikomodeller. Vores arbejde foregår i tæt samspil med andre afdelinger i Nykredit; herunder de afdelinger der udvikler, vedligeholder og anvender modellerne. Samarbejdet kommer til udtryk, når vi udarbejder analyser, skriver valideringsrapporter, tilvejebringer og behandler data samt indgår i projekter vedr. fx udvikling af nye modeller.

 

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har stor faglig indsigt i området fx gennem flere års erfaring med risikostyring eller risikomodeller. Du har stærke kvantitative kompetencer og en finansiel, økonomisk eller naturvidenskabelig uddannelse på kandidat- eller ph.d.-niveau. Det er en klar fordel, hvis du har praktisk erfaring med validering eller udvikling af interne modeller for markedsrisiko. Derudover er det en fordel, hvis du har et strukturgen, sådan at du selvstændigt kan styre længerevarende valideringsprocesser med flere interessenter uden at miste overblikket eller sansen for detaljen.

 

Din nye arbejdsplads

Vi tror på frihed under ansvar og delegerer et betydeligt ansvar til dig. Det betyder, at du får en væsentlig indflydelse på de opgaver, du er med til at løse. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø i Modelvalidering med syv engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund. Vi har en uformel kultur og bruger hinanden meget i vores daglige arbejde til sparring og feedback.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Rasmus Tommerup, 44 55 15 92 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
22-10-2020
Kviknummer
LJA-81248067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed