Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejsmiljøkonsulent til vikariat 32 timer/uge - Forsorgshjemmet Østervang

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Trankær Mosevej 25
8310
Tranbjerg J
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74806363
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Om jobbet
Forsorgshjemmet Østervang er den ene boform i Center for Forsorg og Specialiserede Indsatser, der er et af centrene i Socialforvaltningens tilbud til udsatte voksne. Rammen for tilbuddet er Servicelovens 110 samt 85. Målgruppen er hjemløse med særlige sociale vanskeligheder ofte med en psykisk lidelse og forskellige former for afhængighed. Centret har i øjeblikket 137 pladser, hvoraf 92 ligger på Østervang i Tranbjerg og 45 på Tre Ege i Brabrand.
 
Arbejdsmiljøkonsulenten refererer organisatorisk til centerchefen og handler på centerchefens vegne i forhold, der angår arbejdsmiljøet på Østervang.
Som arbejdsmiljøkonsulent har du ansvaret for operationalisering af omsætning af Aarhus Kommunes arbejdsmiljøpolitikker.
Der arbejdes med normer, vaner og adfærd, der dels understøtter et sikkert og sundt arbejdsmiljø og dels står i vejen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø.
 
Stillingens indhold
Til stillingen knytter sig konsulent-, kontrol- og udviklingsopgaver på arbejdsmiljøområdet:

 • Konsulentopgaverne indeholder analyser, rådgivning og sparring.
 • Udviklingsopgaverne er udvikling, omsætning og operationalisering af Aarhus Kommunes politikker, arbejdsmiljøledelsessystem samt understøttelse af arbejdsmiljøorganisationens kompetenceudvikling.
 • Kontrolopgaverne er kontrol af forhold, der skal være i orden i henhold til love og regler, og til omsætning af de af Aarhus Kommunes besluttede politikker. 
Konkrete opgaver er fx:
 • Sygefraværspolitik herunder opfølgning af sygefraværssamtaler og kvaliteten af disse. Samarbejdet ift. sygefravær sker med afdelingslederne.
 • Sikre registrering af vold og trusler om vold, at der sker anmeldelse, og at vold, trusler om vold samt ulykker analyseres efter besluttede metoder.
 • APV, AKU, hvor du er ansvarlig for organisering, udrulning og omsætning.
 • Arbejdsmiljøorganisation, hvor du er ansvarlig for planlægning og afvikling af LAU-møder i samarbejde med Centerchefen. 
Arbejdsmiljøkonsulenten handler på centerchefens vegne med dennes kompetence.
 
Faglig profil
Grunduddannelse er ikke afgørende, men der forudsættes en mellemlang/lang videregående uddannelse, der er relevant, samt viden om og erfaring med arbejdsmiljøarbejde. Erfaringen kan komme fra udfører-organisationer, stabsfunktioner, tilsyn m.v.
 
Hvem er du?
I det tætte samarbejde om arbejdsmiljømæssige forhold mellem centerchefen og arbejdsmiljøorganisationen har du en veludviklet fornemmelse for arbejdsdeling og kompetenceforhold.
 • Du arbejder selvstændigt og er velstruktureret i din arbejdsform.
 • Du kommunikerer med alle faggrupper og samarbejdspartnere.
 • Du formidler og formulerer dig klart i tanke, sprog og handling.
 • Du er analytisk og evner at omsætte analyser til praktisk miljøarbejde.
 • Du har en god personlig integritet og kan fastholde saglige beslutninger, også under pres.
 • Du har handlekraft, så der sker omsætning og deadlines overholdes.
 • Du lægger vægt på kvalitet samt veldokumenteret opgaveløsning på højt niveau. 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation på baggrund af kvalifikationer.
Inden samtalen vil et eksternt konsulentfirma forestå og gennemføre en profilscreening.Ugentligt timetal: 32 timer

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. september 2019 til 30. juni 2020. Hvis du vil vide mere:
For yderligere oplysninger kontaktes Stedfortræder Penille Mau mobil 4185 6438 i ugerne 29 og 30, Maj Bærentzen mobil 2949 0799 i uge 31 og centerchef Jakob May mobil 2274 9232 i ugerne 32 og 33.
Du er også velkommen til at læse mere om Østervang på vores hjemmeside: www.aarhus.dk/oestervang.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Når du modtager en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. august 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 21. august 2019.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Trankær Mosevej 25
8310
Tranbjerg J
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74806363
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed