Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende landbrugsrådgiver til Nykredit - Landbrug Aarhus

Nykredit - Århus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78890970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du fagligt stærk, struktureret og detaljeorienteret og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug? Så har vi den rette stilling for dig.

 

Arbejdsopgaver

Som vores nye assisterende landbrugsrådgiver får du en vigtig og central rolle i at understøtte rådgiverne i deres arbejde med at fastholde og skabe nye kundeforhold.

 

Du hjælper derfor rådgiverne med den daglige håndtering af landbrugskunderne og bliver en stærk samarbejdspartner, der:

 

  • udarbejder kreditindstillinger

  • gennemfører engagement gennemgang

  • har dialog med kredit- og analyseafdelingen om komplekse lånesager

  • er landbrugsgruppens specialist på regnskabsanalyse

  • deltager i en lang række opgaver i forbindelse med dokumenthåndtering og andre bankfaglige opgaver.

 

 

Du har regnskabsfaglig indsigt

Du er bank- økonomi- eller revisoruddannet. Ideelt set har du indsigt i landbrugsøkonomi og interesse for landbrugserhvervet. Alternativt er du interesseret i at lære om erhvervet og dets økonomiske forhold. Du er detaljeorienteret og kan overskue komplekse problemstillinger. Under alle omstændigheder er du stærk inden for IT og god til anvende det i din hverdag.

 

Du er ambitiøs

Du bliver en del af et vinderteam. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at lykkes med dit job. Måske er du i starten af din karriere og ser jobbet som springbræt til et job som rådgiver. Måske er du erfaren og trives med et job, hvor der er brug for en høj detaljeringsgrad, og hvor kvalitet er i højsæde.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en meget kompetent landbrugsgruppe på 10 personer. I gruppen er vi både kvinder og mænd. Nogen med lang erfaring inden for landbrugsfinansiering, nogen med kortere. Vi har forskellige uddannelser og vidt forskellige interesser, men fælles for os er at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger. Kort sagt at være bedst til kunder.

   

Vi holder til på Åhave Park i Viby J sammen med ca. 180 Nykredit kolleger. Vi har gode parkeringsforhold og en lækker kantine.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugskundechef Christian Voigt, 44 55 60 82 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 2. februar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78890970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed