Gem annonce

Assisterende storkunderådgiver til Storkunder

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-01-2021
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81555693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du fagligt stærk og struktureret? Og vil du være en vigtig samarbejdspartner for storkunderådgiverne i arbejdet med at øge forretningsafkastet og understøtte vores høje kundetilfredshed? Så har du nu mulighed at blive vores nye kollega.

 

Dit nye job

Som vores nye assisterende storkunderådgiver får du en central rolle i at understøtte storkunderådgiverne i deres arbejde hen i mod at blive Bedst til kunder. Har du ambitioner om selv at blive storkunderådgiver, får du her en unik mulighed, som kan udvikle dig til rollen og på sigt gøre dig klar til at blive storkunderådgiver med egen portefølje.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at hjælpe rådgiverne med den daglige håndtering af storkundeafdelingens erhvervskunder og herigennem blive en stærk samarbejdspartner, der understøtter:

 

  • løsningen af opgaverne inden for den anviste tidsfrist og af høj kvalitet

  • rådgiverne med eksekvering af bevillinger

  • kundernes oplevelse af afdelingens tilgængelighed

  • rådgivernes faglige niveau på kredit- og complianceområdet

  • tiltag, der understøtter den forretningsmæssige vækst, anvendes.

 

Det daglige arbejde og vores relationer til kunder og kolleger er i høj grad være teambaseret, og det spiller derfor en stor rolle, at du ønsker at indtræde i en kultur, hvor samarbejde er i højsædet.

 

Faglig indsigt og høj service til gavn for kolleger og kunder

Du er bankuddannet og har en solid viden om både bank og realkredit samt et indgående kendskab til kredit- og regnskabsforhold. Med din kvalitetssans, din serviceorienterede indstilling og dit store overblik sikrer du, at der er styr på opgaverne i storkundeteamet sammen med de øvrige assisterende storkunderådgivere - så de løses bedst muligt og med en professionel standard.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af storkundeteamet, som pt. beskæftiger 16 medarbejdere. Fra vores lokationer i Aalborg og Herning dækker vi Nykredits geografisk største markedsområde i Region Nord- og Midtjylland. Du vil sammen med kompetente kolleger komme til at arbejde med nogle af områdets mest komplekse kunder, hvilket giver dig en unik mulighed for faglig og personlig udvikling.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundechef Jeanette Bramsen, 25 37 34 18 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44551869.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81555693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce