Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende storkunderådgiver til Storkunder Østjylland

Nykredit Center Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74378439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være en vigtig hjælp for storkunderådgiverne i arbejdet med at sikre både høj kundetilfredshed og højt forretningsafkast? Du skal have overblik, arbejde struktureret og have erfaring med at arbejde med erhvervskunder. Du elsker at være en del af et vinderteam og tager gerne ansvar for opgaverne. Jobbet kan være et skridt mod egen kundeportefølje inden for storkunde-/erhvervsområdet og indeholder unikke udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Dit nye job

Som vores nye assisterende storkunderådgiver får du en central rolle i at understøtte Storkunder Østjylland i vores arbejde hen i mod at blive Bedst til kunder. Du vil blive en vigtig del af det kundeteam, som vi sætter til den enkelte kunde, have ansvaret for en stor del af den daglige kundekontakt og agere bindeled til interne supportfunktioner. Du skal hjælpe med den daglige håndtering af storkundeafdelingens erhvervskunder, og herigennem bliver du en stærk del af teamet og vil overordnet have to afgørende opgaver:

  • at være kundens kontaktperson i forbindelse med den løbende håndtering af serviceopgaver og rådgivningsopgaver
  • at yde support til storkunderådgiverne i forhold til opgaver i tilknytning til daglig drift eksempelvis oprettelse af kunder, kreditvurdering, lånesager, compliance mv.

 

Du har faglig indsigt og trives med at yde høj service til gavn for kolleger og kunder

Du er bankuddannet og har viden om både bank og realkredit samt et godt kendskab til kredit- og regnskabsforhold. Med din kvalitetssans, din serviceorienterede indstilling og dit store overblik sikrer du, at der er styr på opgaverne i storkundeteamet, så de løses bedst muligt og med en professionel standard.

Din nye arbejdsplads

I Storkunder Østjylland bliver du en del af en afdeling med 17 medarbejdere. Vi bor på Domkirkepladsen midt i Aarhus, som er et stort kompetencecenter med 70 medarbejdere fordelt i privatafdelingen, Private Banking, Private Banking Elite, regionskontoret, den lokale kreditafdeling og den lokale erhvervsafdeling for Aarhus. Som en del af Storkunder Østjylland kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med storkunderådgivere og specialister.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Jimmi Kraglund, 24 78 08 07.

Vi inviterer til samtaler løbende, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 15. august 2019

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74378439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed