Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AUTORISEREDE PSYKOLOGER - FREELANCE

AS3 Work & Care

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2019
Kontakt
AS3 Work & Care
Praktisk information
Oprettet
07-10-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-76270924
Jobtype
Freelance
Arbejdsområde
Psykiatri


Grundet stor vækst i samarbejdsaftaler med større pensions- og forsikringsselskaber i Danmark søger vi nu autoriserede psykologer på freelancebasis, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt setup, hvor vi arbejder målrettet og med fokus på den enkeltes behov med at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

 

Som samarbejdspartner til AS3 Work&Care vil du blive del af et stort netværk af psykologer, fysioterapeuter, læger, jobcoaches mfl., hvor dine kerneopgaver vil være behandling af psykologiske problemstillinger, der spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder.

 

BLIV EN DEL AF VORES MISSION

Det primære mål er, at vores kandidater opnår delvis eller fuld raskmelding via øget trivsel og kvalificeret psykologisk behandling. Du er en succes, når du:

  • Yder en dygtig psykologisk behandling til vores kandidater, så den enkelte forbedre sine psykiske tilstand, så vedkommende kan vende tilbage til tidligere arbejdsgiver eller indlede en målrettet jobsøgning.

  • Forholder dig helhedsorienteret til kandidatens udfordringer og yder en kvalificeret behandling både på det personlige- og arbejdsrelaterede plan.

  • Opkvalificerer og udvikler kandidatens funktionsevne.

  • Styrker motivationen hos vores kandidater i at kunne vende tilbage på arbejdsmarkedet.

 

AS3 SOM ARBEJDSPLADS

 

Introduktion og uddannelse: Deltagelse i intern certificering i vores koncepter på AS3 Academy samt mulighed for AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse.

Tværfagligt samarbejde: Du bliver en del af et kompetent team af bl.a. psykologer, læger, jobrådgivere og fysioterapeuter, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen, til fordel for kandidaten.

Et godt arbejdsmiljø: Vi arbejder aktivt med vores arbejdsmiljø-politik. Du tilbydes et job i et miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet.

 

VORES NYE KOLLEGA

Vi forventer, at du er uddannet cand.psych. og er autoriseret under dansk psykolognævn. Dertil har du: 

  • Flere års erfaring med samtaleterapi/behandling af psykiske lidelser

  • Erfaring med udredning, screening og eller testning ud fra en helhedsorienteret ramme

  • Overblikket til at forholde dig helhedsorienteret til dine kunders behov og evnerne til at yde en kvalificeret behandling på såvel det personlige som arbejdsrelaterede plan

  • Erfaring med eller interesse for arbejdspsykolog

 

Som person er du robust, empatisk og har et positivt mindset. Du er opsøgende og nysgerrig og har stærke samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Du har en forretningsorienteret tilgang og arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med god tiltro til egne evner.

 

OBS: Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

 

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Klik på Ansøg via link herunder og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning, eksamensbevis samt dokumentation for autorisation.

 

Ansøgningsfrist: 1. december 2019. Samtaler afholdes løbende.

Opstart: Snarest muligt eller efter aftale.

Stillingstype: Freelance.

Lokationer: København, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Greve, Taastrup, Aarhus, Odense, Aalborg, Svendborg og Esbjerg.

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rekruttering på 82 10 00 00 eller skriv til rekruttering@as3.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
AS3 Work & Care
Praktisk information
Oprettet
07-10-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-76270924
Jobtype
Freelance
Arbejdsområde
Psykiatri
Beliggenhed