Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog søges til den arbejdsmedicinske funktion på Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland, Holbæk Sygehus

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
12-11-2019
Kontakt
Region Sjælland, Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-77381997
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Til stillingen håber vi at finde en psykolog, der har klinisk samtaleerfaring og et dyberegående kendskab til klinisk undersøgelsesmetodik. Derudover vil indsigt i arbejds- og organisationspsykologiske problemstillinger være en stor fordel.

 

Arbejdsmedicin er et speciale med læge- og psykologfaglig ekspertise indenfor sammenhængen mellem helbred, sygdom og arbejde. Arbejdsmedicinsk Afdelings hovedformål er at fremme sunde og sikre arbejdsmiljøer gennem patientundersøgelser, formidling og forskning.

 

Dine arbejdsopgaver

Den primære arbejdsopgave er arbejdspsykologiske undersøgelser, som indebærer at undersøge sammenhængen mellem arbejdsmiljøfaktorer og udvikling af stress- og traumeudløste psykiske tilstande.

 

Der vil være ligeledes være fokus på at etablere et handlerum for patienterne, herunder rådgive om muligheder for arbejdsfastholdelse og reduktion af arbejdsmæssige belastninger samt vurdere behandlingsmuligheder. Derudover består opgaven bl.a. af kontakt til arbejdsmiljøorganisationer, ledere, fagforeninger, kommuner og Arbejdstilsynet i forebyggende øjemed, på individ- og hvis muligt, på arbejdspladsniveau.

 

I arbejdet indgår til tider rundbordssamtaler på patienternes arbejdspladser samt undervisning og formidling af arbejdspsykologiske temaer til faglige møder, på arbejdsmiljøkonferencer og på arbejdspladser.

 

Der er desuden gode muligheder for at deltage i forsknings- og udviklingsprojekter.

 

Indadtil er arbejdsformen præget af tværfagligt samarbejde mellem læger, psykologer, lægesekretærer, ansatte i socialmedicin og vores socialfaglige konsulent. Samtidig kræves der høj grad af egen faglighed og selvstændighed.

 

Psykologfagligheden er yderst relevant og voksende i arbejdsmedicin, hvorfor vi har interesse og blik for at videreudvikle kerneydelsen samt styrke samarbejde eksternt, herunder positionering i feltet indenfor arbejdsmedicin og forebyggende arbejdsmiljø.

 

Vi håber, at du:

 

  • Er autoriseret og har en stærk psykologfaglig fundering

  • Har erfaring og viden indenfor psykologiske undersøgelser, interventionssamtaler samt arbejds- og organisationspsykologi

  • Har en forståelse for hvilken rolle arbejdet spiller for mennesker og en stærk motivationen for at hjælpe

  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig have samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et tværfagligt krydsfelt

  • Har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt og trives med at tale foran andre.

  • Trives med høj grad af skriftlig dokumentation i arbejdet

  • Har interesse i at holde dig ajour med relevant forskning indenfor området og i at arbejde evidensbaseret

  • Har interesse i at bidrage til kvalitetsudvikling og anden vidensdeling på afdelingen i form af bl.a. intern undervisning

 

 

Hvem er vi?

Den arbejdsmedicinske funktion er en del af Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Region Sjælland.

 

Vores arbejdsplads er beliggende selvstændigt på Holbæk Sygehus tæt på Holbæk Station. Vi har derudover satellitter i Nykøbing F og Køge, da vi varetager de arbejds- og socialmedicinske opgaver i hele regionen. Efter introduktionsperioden ser vi gerne, at man fra tid til anden også ser patienter i Nykøbing F. hvor der sidder faste ansatte og hvor der også er et godt fagligt og socialt miljø. Senere i ansættelsen kan der også blive tale om enkelte arbejdsdage i vores lokale på Sjællands Universitetssygehus, Køge.

 

Afdelingen har samlet omkring 50 medarbejdere - læger, psykologer, sekretærer og socialfaglig konsulent. De to specialer har tæt dagligt samarbejde med fælles lokaler, møder, konferencer og udviklingstiltag.

 

Den arbejdsmedicinske funktion består af en specialeansvarlig overlæge, 3 overlæger, 3 afdelingslæger, 3 yngre læger, 2-3 psykologer og 7 lægesekretærer.

 

Den socialmedicinske funktion består af en specialeansvarlig overlæge, 7 overlæger, 3 afdelingslæger, 6 yngre læger, en psykiater, en psykolog, en socialfaglig konsulent og 3 lægesekretærer. Psykologen i socialmedicin udfører en anden opgave, men der er god mulighed for etablering af fagligt fællesskab og udnyttelse af hinandens kompetencer. Det er desuden muligt at spare med afdelingens psykiater.

 

Vi har en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Vi har daglig konference, men også løbende kollegial sparring. Vi lægger vægt på en god introduktion, som vil blive tilpasset din faglige baggrund. Der er gode muligheder for supervision og faglig udvikling inden for feltet. Vi prioriterer forskning højt og har tilknyttet et professorat.

 

Vi har en flot nyistandsat bygning med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din egen faste arbejdsplads. Det vil være muligt at tilrettelægge dine arbejdstider og opgaver fleksibelt. Vi prioriterer, at arbejdet hænger bedst muligt sammen med dit familie- og fritidsliv.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en vagtfri fuldtidsstilling på 37 timer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte: Specialeansvarlig overlæge Jonas Christoffer Winkel Holm, jcho@regionsjaelland.dk eller autoriseret psykolog Sanna Koch Autrup, sja@regionsjaelland.dk

 

Arbejdsmedicinsk Afdeling 59 48 98 50

 

Opstart 1. Januar 2020

 

Ansøgningsfrist 17. November 2019

 

Samtaler afholdes i uge 47

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er et ambitiøst akutsygehus, og varetager denne funktion for ca. 200.000 ud af regionens ca. 820.000 borgere.

 

Sygehuset omfatter følgende specialer: arbejdsmedicin, samfundsmedicin, gynækologi/obstetrik, pædiatri, kirurgi, ortopædkirurgi, intern medicin der inkluderer lungemedicin, kardiologi, gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, geriatri, neurologi og reumatologi, samt fysio-/ergoterapi. Herudover findes en anæstesiologisk afdeling med intensiv terapiafsnit og smerteklinik, en radiologisk afdeling inkl. CT- og MR-scanning samt ultralydsdiagnostik, herforuden tværfaglige specialer som klinisk biokemi og klinisk fysiologi.

 

Langt de fleste akutte patienter får deres indledende udredning og behandling i sygehusets Akutafdeling, der har selvstændig lægestab. Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på: www.regionsjaelland.dk

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

 

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om job på Holbæk Sygehus her.

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland, Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-77381997
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed