Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog søges til Sociallægeinstitutionen, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune - Sociallægeinstitutionen

Aarhus, Østjylland

Indrykket
24-11-2020
Kontakt
Aarhus Kommune - Sociallægeinstitutionen
Spanien 19, 3. sal
8000
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81418166
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Sociallægeinstitutionen, Aarhus Kommune søger en erfaren psykolog, som primært skal løse opgaver indenfor det beskæftigelsesmæssige område, men på sigt kan der også være opgavemuligheder indenfor afdelingens øvrige opgaveportefølje. Stillingen ønskes besat med en erfaren psykolog, der som minimum er autoriseret og gerne må være godt på vej med sit speciale indenfor voksenområdet.

Stillingen er i første omgang tidsafgrænset til 2 år, men med mulighed for forlængelse eller fastansættelse. Psykologen forventes at kunne tiltræde senest 1. februar 2021. Den ugentlig arbejdstid er på 37 timer.

Om stillingen:

Vi søger en udadvendt og struktureret psykolog, som kan indgå i afdelingens arbejde indenfor det beskæftigelsesrettede område i Aarhus Kommune. Opgaverne løses med en tværfaglig rehabiliterende tilgang og en tæt kobling mellem den beskæftigelses- og sundhedsfaglig indsats. Dette skal tilsammen hjælpe sygemeldte personer med at opnå bedst mulig funktionsevne, i at blive hurtigere raskmeldt og i at få etableret en hensigtsmæssig tilbagevenden til arbejdsmarkedet på trods af helbredsmæssige udfordringer.  Der vil være fokus på, at sygemeldte personer modtager en beskæftigelsesindsats med en tidlig og sammenhængende sundhedsfaglig understøttelse, der sikrer enkle forløb og effektive og sammenhængende løsninger for den pågældende.                                                                 

Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med myndigheden og sammen med afdelingens øvrige sundhedsfaglige medarbejdere, oftest i tæt samarbejde med sociallæger, fysioterapeuter og antropolog. Psykologen vil komme til at arbejde med udfærdigelse af kortere sundhedsfaglige arbejdsmarkedsrettede vurderinger og kortere procesforløb, hvilket vil være på basis af individuelle eller tværfaglige samtaler med sygemeldte personer. I indsatserne indgår også sundhedsfaglig rådgivning på konsultativ basis, formidling af sundhedsfaglige temaer og gruppeforløb for borgere henvist til mestringsforløb.

Din profil:

Vi søger en psykolog, som:

  • Er autoriseret psykolog, gerne specialistuddannet med relevant speciale, eller som er godt på vej med et speciale indenfor voksenområdet.

  • Har erfaring med kliniske udredninger (kognitivt og personlighedsmæssigt).

  • Har terapeutisk erfaring med individuelle forløb, såvel som med grupper.

  • Kan tilbyde den sygemeldte person en kontakt præget af tillid, respekt og engagement.

  • Har viden om psykiske lidelser og sygdomsbegreber.

  • Evner kort og fokuseret formidling, skriftlighed og dokumentation.

  • Har evne og vilje til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde om opgaveløsningerne.

  • Har lyst og vilje til at medvirke til udvikling af fagområdet.

  • Vil være indstillet på, at der vil være tale om en tempofyldt arbejdsdag, at der er afmålt tid til de psykologfaglige ydelser og derfor skal evne at arbejde målrettet, struktureret og fokuseret med opgaverne.

Sociallægeinstitutionen er en arbejdsplads i løbende udvikling, der skal kunne tilpasse sig i takt med ændret lovgivning og forventninger om nye opgaver. Jobbet vil være spændende og varieret og foregå i tæt samarbejde med engagerede kollegaer i et tværfagligt team. Der vil være faglige udviklingsmuligheder. Psykologen skal være indstillet på at indgå i faglig oplæring og supervision.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med Dansk Psykologforening. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Der er tale om en 2-årig tidsbegrænset stilling, evt. med mulighed for forlængelse.

 

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende psykolog, Berit Steen, på telefon 8940 3093.

Ansøgning

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk via Aarhus Kommunes hjemmeside https://www.aarhus.dk/ledige-stillinger-i-aarhus-kommune/v/55393/autoriseret-psykolog-til-sociallageinstitutionen/?jobId=10946

 

Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

CV og dokumentation for uddannelse skal vedlægges ansøgningen.


Ansøgningsfrist: torsdag den 10. december 2020

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 15. december 2020.

Om os:

Sociallægeinstitutionen er Aarhus Kommunes konsulent og udviklingsafdeling på det sundhedspsykologiske og samfundsmedicinske område. 

Sociallægeinstitutionen har til opgave at bidrage til, at borgere, der er syge, eller har komplekse bio-psyko-sociale og kulturelle problemstillinger, støttes og bringes hurtigst muligt tilbage til højst mulige funktionsniveau, i job eller så tæt på beskæftigelse som muligt.

Afdelingen beskæftiger hovedsagligt psykologer, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, antropologer, socialrådgivere, socialpædagoger og administrativt personale. Sociallægeinstitutionen har undergået en stor organisationsforandring og den nye organisering betyder, at Sociallægeinstitutionen i dag består af syv enheder: Neuropædagogisk Team (bostøtte), Hjerneskadeteamet, Hjerneskadecentret, Gratis psykologhjælp til unge, SI Sundhedsteam Vejlby Centervej, SI Sundhedsteam Fredens Torv og Lægeteam i Rusmiddelcenter Aarhus.                                                                    

 Sociallægeinstitutionen ledes af en socialoverlæge, og til ledelsen er knyttet en række afdelingsledere.

 


Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Kontakt
Aarhus Kommune - Sociallægeinstitutionen
Spanien 19, 3. sal
8000
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81418166
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed