Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog som kan vise vejen tilbage på arbejdsmarkedet

AS3 Work & Care

Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
AS3 Work & Care
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74023371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Som samarbejdspartner til Jobcentre og pensionsområdet i Danmark har vi i AS3 Work&Care specialiseret os i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske eller fysiske problemstillinger.

 

Netop nu søger vi en autoriseret psykolog til et af vores centre i Storkøbenhavn. En psykolog som brænder for at hjælpe borgere med psykiske og fysiske udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet.

 

BLIV EN DEL AF VORES MISSION

Det primære mål er, at vores kandidater får skabt en tilknytning til arbejdsmarkedet, bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opkvalificere og udvikler egen funktionsevne.

Du vil derfor bidrage til målsætningen om at opkvalificere og udvikle funktionsevnen hos vores kandidater, så der kan etableres tilknytning til arbejdsmarkedet i form af ordinært job, fleksjob, praktik, uddannelse eller anden arbejdsmarkedsrettet indsats.

 

Du er en succes, når du:

 

 • Afholder for-samtaler, screening og udredning for på den måde præcis at vide, hvad der konkret skal tages hånd om for at nå målet

 • Udarbejder konkrete indsatsplaner herunder beskrivelse af evt. skånehensyn og status ift. beskæftigelse

 • Afholder individuelle psykologiske samtaler

 • Afholder gruppe- og holdundervisning for kandidater med stress, angst og depression

 • Styrker motivationen hos vores kandidater

 

 

AS3 SOM ARBEJDSPLADS

Introduktion og uddannelse: Deltagelse i intern certificering i vores koncepter på AS3 Academy samt i AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse samt tilbud om supervision.

Tværfagligt samarbejde: Du bliver en del af et kompetent team af bl.a. psykologer, læger, jobrådgivere og fysioterapeuter, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen, til fordel for kandidaten.

Et godt arbejdsmiljø: Vi arbejder aktivt med vores arbejdsmiljø-politik og har Arbejdstilsynets grønne smiley. Du tilbydes et job i et miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet.

 

VORES NYE KOLLEGA

Vi forventer, at du er uddannet cand.psych. Derudover forestiller vi os, at du er autoriseret og har tilegnet dig:

 

 • Flere års erfaring med psykologiske samtaler/behandling af personer med psykiske ledelser

 • Erfaring med udarbejdelse af journalnotater samt skriftlige tilbagemeldinger og statusattester til sundhedsfaglige faggrupper

 • Erfaring fra beskæftigelsesområdet

 • Erfaring med eller interesse for arbejdspsykologi

 • Kompetencer inden for screening, tests, udredning og behandling af personer med psykiske lidelser (og evt. kroniske smerter/funktionelle lidelser)

 • Kan arbejde struktureret og er god til at planlægge din tid

 

 

Som person er du robust, empatisk og har et positivt mindset. Du er opsøgende og nysgerrig og har stærke samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Du har en forretningsorienteret tilgang og arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med god tiltro til egne evner.

 

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

 

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Klik på Søg jobbet herunder og upload dit CV sammen med en kort, motiveret ansøgning.

 

Ansøgningsfrist: Søndag d. 30. juni. Vi holder samtaler løbende

Opstart: Snarest muligt efter aftale

Stillingstype: Fastansættelse

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR konsulent Emil Kristensen på 82 10 00 00 eller skriv til rekruttering@as3.dk.

 

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger. Indsatsen er individuelt tilrettelagt og arbejdsmarkedsrettet med tilknytning af et bredt fagteam. AS3 Work&Care er en del af AS3, som er en professionel rådgivningsvirksomhed, der siden 1989 har støttet mennesker gennem forandringer i joblivet. Læs mere på www.as3.dk/karriere

Ansøg nu
Kontakt
AS3 Work & Care
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74023371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed