Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Azure og Microsoft 365-specialist med interesse i Scrum Master rollen, Aalborg

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
31-10-2019
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76947568
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Brænder du for videreudvikling af Den Digitale Arbejdsplads, og har du en solid erfaring med Microsoft 365 og Azure-platformen? Og vil du være med til styre teamets eksekvering? Så læs videre

 

Du får teknisk ansvar og kan omsætte teori til praksis

For at kunne understøtte den moderne medarbejder bedst muligt har Nykredit valgt at have et stærkt fokus på Den Digitale Arbejdsplads bl.a. ved at have en sammenhængende og integreret platform til information, videndeling og samarbejde. Derfor søger vi nu en Cloud- og Azurespecialist, der får følgende ansvarsområder:

 

  • sparring og samarbejde med IT Security om sikkerhedsrettede tiltag og security baseline på Microsoft 365 og Azure-platformen, herunder også implementering og compliance

  • drift og videreudvikling af Nykredits Azure- og Microsoft 365-implementering, herunder onboarding af nye systemer og integration mod IAM

  • særligt fokus og ansvar for dokumentation og Governance

  • at være med til at styre den daglige eksekvering som Scrum Master i samarbejde med den leveranceansvarlige.

 

 

Den Digitale Arbejdsplads i Nykredit er baseret på Office365 og den dertil hørende infrastruktur, og Cloudteamet er en af vores vigtige medspillere i at fastholde og udbygge dette fokus.

 

Engageret Microsoft-specialist med en bred IT-horisont, og skarpe formidlingsevner

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling og gerne med baggrund som datalog eller IT-ingeniør, og at du med baggrund i din faglighed kan udfordre kørende projekter og forvaltning i forhold til beslutninger omkring anvendelsen af IT-infrastruktur og teknologier.

 

Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du har stærke kommunikative evner og kan videreformidle fagligt indhold i både skrift og tale. Hertil er det vigtigt, at du er bevidst om behovet for at holde dine omgivelser orienteret samtidig med, at du er opsøgende, når det er påkrævet for at løse en given opgave.

 

Teamet, som du bliver en del af, har det tekniske ansvar for en stor del af Nykredits IT-infrastruktur og dertil hørende komponenter. Derfor forventer vi, at du har solid erfaring med Microsoft 365 og et bredt kendskab til Microsofts produktportefølje og tekniske infrastruktur. Hertil har du en bred viden inden for Identity and Access Management, Azure AAD, ADFS, Azure Application proxy, Windows, AD, Skype, Teams og Office365.

 

Samtidig arbejder du på tværs af mange enheder, både på IT- og forretningssiden, og dine samarbejdsevner forventes derfor at være i top.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af End User Computing & Cloud Solutions i IT, og til daglig kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der har en bred vifte af faglige kompetencer kombineret med en stærk samarbejdskultur. Vi har en uformel tone og værdsætter innovative udviklingsideer.

 

Stillingen ønskes besat i Aalborg.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Thomas Poulsen, 44 55 51 10 eller TPOU@nykredit.dk.

 

Ansøgningsfrist: 20. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76947568
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed