Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bankrådgiver, Familie til Hellerup Privat

Jyske Bank

Storkøbenhavn

Indrykket
06-09-2019
Kontakt
Jyske Bank
Strandvejen 112
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
20-09-2019
Kviknummer
LJA-75410550
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi har markedsmulighederne i Hellerup - vil du hjælpe os med at udfordre markedet endnu mere? Vi har et slagkraftigt og meget kundefokuseret set-up med privat, erhverv og Private Banking samlet i Hellerup. Vi har en ambition om vedholdende at arbejde på at give et værdifuldt udbytte til vores kunder og være den mest kundevendte bank i Hellerup. Har du let ved at skabe relationer og er vedholdende, når det drejer sig om at få møder i kalenderen og få lukket forretningerne? Kan du samtidig udvikle og vedligeholde en attraktiv portefølje? Så grib chancen for at få et attraktivt job i Jyske Bank Hellerup privat.

 

Et udfordrende job i et attraktivt marked

Vi tilbyder dig verdens mest spændende bankrådgiverjob. Et job, hvor du har gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Din opgave vil være at sætte fokus på og udnytte potentialet i familie segmentet, hvor du skal omsætte bankens koncept til gode forretninger både for os og vores kunder. Vores marked i Hellerup er præcis så spændende, som det lyder! De fleste boliger i Hellerup er dyrere end sammenlignelige boliger andre steder de fleste af bilerne er også federe. Du vil møde en skøn blanding af kunder, som har pæne cifre på både løn, formue og gæld. Porteføljen af familiekunderne er både lønmodtagere og virksomhedsejere og samarbejdspartnere fra vores naboafdeling Storkøbenhavn erhverv. Det er alle kunder, som sætter pris på og forventer en god kontakt og en rådgivning med fokus på deres muligheder som privatkunder i Jyske Bank.

 

Hvem er vi?

Vores team består af 15 dygtige kollegaer, som vægter samarbejde og arbejdsglæde højt. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi vægter en spændende og varieret arbejdsdag med et fokus på de gode kundeoplevelser som vi gerne vil have mange flere af. Vi arbejder i teams, som har et fokus på kundernes livsfaser, og vi deler gerne ansvar, så vi alle har mulighed for at bidrage med kompetencer og vise et særligt engagement for et fagområde eller en aktivitet.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 

  • er positiv, har god energi og godt humør

  • sætter pris på teamsamarbejde

  • har godt kreditkendskab

  • har erfaring med rådgivning af privatkunder(unge og familie)

  • besidder forretningsmæssigt fokus

  • har fokus på den gode kundeoplevelseevt. særlig interesse for pension muligfagansvarlig.

 

 

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.  

 

Senior HR Partner Lars Sommer vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Frank Finne

Afdelingsdirektør

Afdeling: Hellerup Privat

Telefon: 89890084

Mobil: 29 32 27 12

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Strandvejen 112
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
20-09-2019
Kviknummer
LJA-75410550
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed