Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bankrådgiver til Aalborg og Brønderslev Afdeling

Jyske Bank

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
25-02-2021
Kontakt
Jyske Bank
Nytorv 1
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81760147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du proaktiv i dit mind-set, og vil du gerne sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres liv med de økonomiske forudsætninger, de har? Giver det dig energi at give en stjerne god rådgivning til både eksisterende og potentielle kunder? Hvis det lyder som noget, du kan se dig selv i, så er du måske den nye, fantastiske bankrådgiver, vi søger til vores skønne hold.

 

En unik mulighed

Vi har lige nu en unik mulighed for at modellere jobindholdet på forskellige måder, hvor vi går efter både at tage hensyn til dine interesser og kompetencer og kombinere disse med vores forretningsmæssige potentiale og behov. Måske drømmer du om et job, hvor du hver dag har dit primære fokus på opsøgende kundekontakt, og hvor du kan brillere med dine gode evner til at skabe relationer. Måske er du mere drevet af at specialisere dig i et fagområde og brænder for fordybelse, så du hver dag kan arbejde på toppen af din kompetencekurve inden for pension, investering eller kredit.

 

Uanset hvad der er mest interessant og motiverende for dig, så er det vigtigt, at du er dygtig til det, du laver, har lyst til fortsat at udvikle dig, samt at du finder det naturligt at bidrage til de fælles resultater, som du og dine kolleger skaber i fællesskab.

 

Du er en succes i dette job, når du:

  • yder personlig rådgivning til kunderne

  • sikrer at kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi

  • arbejder effektivt med at få vores samlede portefølje af kunder til at vækste med nye kunder og indtjening gennem god rådgivning med afsæt i bankens produkter

  • arbejder tværgående med dygtige kolleger

 

Velkommen til Jyske Bank i Aalborg

Du vil opleve et godt samarbejde mellem vores fire lokationer (tre i Aalborg og en i Brønderslev), idet vi har stort fokus på at sikre et værdiskabende arbejdsmiljø via tværgående samarbejde i området med fokus på hinandens styrker og kompetencer. Det betyder f.eks., at vi har et rigtig godt set-up mht. support på de mere administrative opgaver, så du kan have dit fokus på det, du er dygtigst til, og som giver dig mest energi.

 

Vi værdsætter den konstruktive dialog, og vi er ambitiøse på vores kunders og kollegers vegne. Hver dag forsøger vi at skabe merværdi ved at gøre en forskel og med en ambition om, at vi i fællesskab sikrer udvikling.

 

Vi har fælles lederteam for alle fire lokationer. Lederteamet består af tre ledere med hver deres ledelsesmæssige fokus, og med den fælles ambition at spille medarbejderne så gode som muligt i hverdagen. Det ledelsesmæssige sigte er konkret og værdiskabende udvikling af hver enkelt medarbejder. Den kollegiale omgangstone er åben og uformel, hvor humor og gode grin er en vigtig del af vores hverdag.

 

Ansøgning

Udover ansøgning og CV vil vi også gerne modtage dokumentation for din seneste relevante uddannelse/efteruddannelse. HR Partner Lise Bagge-Nielsen vil tage sig af din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist: 14.03.2021

 

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte enten Claus eller Lars fra lederteamet. Se kontaktoplysningerne nedenfor.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 


Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Nytorv 1
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81760147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed