Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bankrådgiver til familie- og seniorkunder i Hvidovre

Jyske Bank

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Jyske Bank
Hvidovrevej 87A
2650
HVidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79336515
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Bliv en del af en af de mest populære arbejdspladser i finanssektoren

I efteråret 2018 blev Jyske Bank kåret til den mest populære bank blandt finansansatte. Vi mestrer nemlig noget af det vigtigste: det gode arbejdsmiljø! Det kommer både til udtryk via faglige udfordringer, et stærkt fællesskab og en god work-life balance. Jyske Bank kombinerer seriøsitet med et afslappet arbejdsmiljø.

 

Hvidovre afdeling er ambitiøs og hyggelig

Din nye afdeling består af syv kolleger. Vi har altid fokus på forretningen, men med vores værdier i spil vi er handlekraftige og vedholdende samt bruger vores sunde fornuft og skaber gode resultater til forretningen.

 

Det skal også nævnes, at vi er gode til at hygge os sammen, både i og udenfor arbejdstiden. Afdelingen er nemt tilgængelig med bil og offentlige transportmidler idet vi ligger blot 5 min. gang fra Hvidovre Station. Der er gratis parkering ved afdelingen.

 

Få ansvar, faglig- og personlig udvikling

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for den forretningsmæssige udvikling af din egen kundeportefølje, som består af kunder primært i familie- og senior segmentet. Det er en spændende portefølje med god indtjening, men også med masser af potentiale, som vi har fokus på at udnytte.

 

Du rådgiver kunderne over mail, telefon samt ved fysiske eller online-møder med udgangspunkt i deres individuelle behov.

 

Du vil endvidere blive inddraget i arbejdet med vores ambassadørkoncept, som vi er stolte af og som giver os masser af spændende nye kunder.

 

En afdeling med gode karrieremuligheder

Du vil hurtigt fornemme, at vi er en afdeling med gode processer og samtidig stor fleksibilitet. Der er flere kolleger, der har fået lederjobs i andre afdelinger i Jyske Bank, og vi bakker op om udvikling. Dels din faglige udvikling i form af kurser internt og eksternt dels din personlige udvikling, som følger med i udviklingen af din portefølje. Vi er også en afdeling, hvor resultaterne ligger i top på områderne forretning, kundetilfredshed og arbejdsmiljø og hvor vi lægger stor vægt på, at man som medarbejder har frihed til selv at kunne indrette sin arbejdsuge.

 

Se dine kommende kolleger.

 

Hvidovre har fælles afdelingsledelse med Valby og Vesterbrogade, hvilket giver en dynamik og fleksibilitet med mulighed for faglige netværk på tværs af afdelingerne og det at kunne se sig selv som en del af et større fællesskab.

 

Lederteamet bygger på et fundament af kolleger med stor erfaring, lyst til udvikling, og hvor der er højt til loftet.

 

Initiativrig bankrådgiver

Vi ser gerne at du:

 

  • har et stort drive og finder det naturligt at gå forrest og tage initiativ i hverdagen og du ved, at vi skaber de bedste resultater sammen

  • har et par års erfaring som rådgiver

  • kan lide at gå i dialog med kunder og er god til at skabe relationer

  • trives i et miljø, der byder på faglige udfordringer og masser af ansvar.

 

Ansøgning

Vil du være vores nye kollega? Så send os en ansøgning. Vi gennemgår ansøgninger løbende.

 

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Leif Ramskov Laursen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Valby

Telefon: 89 89 07 17

Mobil: 22 77 44 77

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Hvidovrevej 87A
2650
HVidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79336515
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed